Listwa wtryskowa - przeróbka
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Panowie powiedzcie czy mogę zlikwidować przewód z czujnikiem i tą alu rurkę z listwy wtryskowej? Chcę to po prostu obciąć i zaspawać aby się tego pozbyć... Chyba że są listwy wtryskowe które tego czujnika i rurki nie posiadają?
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Listwa wtryskowa - przeróbka
A potrafisz określić numer albo silnik w jakim taką znajdę?
Sam czujnik rozumiem że nie ma znaczenia bo mam go odlaczony, ale zastanawiam się czy ta magiczna rurka jest ściśle powiązana funkcja z czujnikiem czy ma jakieś inne zadanie które może wpłynąć na pracę?
Sam czujnik rozumiem że nie ma znaczenia bo mam go odlaczony, ale zastanawiam się czy ta magiczna rurka jest ściśle powiązana funkcja z czujnikiem czy ma jakieś inne zadanie które może wpłynąć na pracę?
Golf III 2.0 8V AGG itp powinna podejsc z jakimiś małymi zmianami otworów na śruby. Może z 1.8 8V pf/pb nie ma. Szukaj po zdjeciach listw z 1.8/2.0 8V vw/audi
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forum Master
- Kontakt:
Agg ma montowane wtryski w kolektor, myślisz że rozstaw będzie taki sam? PF i PB wg Etki to ta sam listwa ;/
-
- Forum Master
- Kontakt:
No kurcze Etka wypluwa te same numery dla PG, PF, PB. Wklejcie fotkę albo numer listwy bez tego bajeru.
Bo listwa jest ta sama tylko PF/PB ma ten koniec na rurke zaślepiony, co zreszta widać na rysunku z Etki. Może sama zaślepka pasuje zamiast rurki, nigdy nie sprawdzałem
-
- Forum Master
- Kontakt:
Właśnie a mi chodziło aby w ogóle go nie było, podobnie jak alu rurki która idzie w środku. Ma ona jakieś znaczenie?