Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
Nie szuka nikt boczka drzwi kierowcy do 3D pod elektrykę?
Mam w idealnym stanie. Wygląda jakby dopiero co z fabryki wyjechał, nawet gąbka pod materiałem nie jest ugnieciona. Kupiłem jakieś 8 lat temu i czekał na montaż, jak się za to zabrałem ostatnio, to okazało się, że faktura materiału jest inna niż u mnie.
Mam w idealnym stanie. Wygląda jakby dopiero co z fabryki wyjechał, nawet gąbka pod materiałem nie jest ugnieciona. Kupiłem jakieś 8 lat temu i czekał na montaż, jak się za to zabrałem ostatnio, to okazało się, że faktura materiału jest inna niż u mnie.
Kącik posiadaczy MK4
Turbo z angola podejdzie tylko trzeba zamienić część gorącą z zimną - sprawdzone
Kącik posiadaczy MK4
niektórzy biorą lusterka z anglików, drudzy zderzaki z US, to i sobie kratki kupiłem z anglika:DQto pisze:albo szukają kratek z angola
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
ja kupiłem motor anglik i nie wiem jak będzie mi się jeździło z kierownicą po prawej stronie
Kącik posiadaczy MK4
Moja nauczycielka od angielskiego biurko miała po lewej stronie.Pewnie miała przekładke
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
ja mam koła z angola. Musiałem przekładać opony z prawej felgi na lewą, bo w przeciwnym wypadku przebieg się cofał
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Apropo gratów z Anglii. Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy (jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem i w końcu do domu.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Btard, zmarnowales 20 sekund mojego życia. Przeczytałem dwa razy bo myślałem ze jestem tak głupi ze nie zrozumiałem.
Re: Kącik posiadaczy MK4
sliwa404 pisze:Btard, zmarnowales 20 sekund mojego życia. Przeczytałem dwa razy bo myślałem ze jestem tak głupi ze nie zrozumiałem.
Kumplowi w TDI skrzynia poszła, wziął z anglika i teraz przez miasto ciągle na jednym biegu ciągnie... Za to do tyłu ma 5joseph82 pisze:ja mam koła z angola. Musiałem przekładać opony z prawej felgi na lewą, bo w przeciwnym wypadku przebieg się cofał
Kącik posiadaczy MK4
kurde, szybki jesteś. Mi zajeło 34s ze stoperem w ręku.sliwa404 pisze: zmarnowales 20 sekund mojego życia
Kącik posiadaczy MK4
[quote="Azgorath"]
Kumplowi w TDI skrzynia poszła, wziął z anglika i teraz przez miasto ciągle na jednym biegu ciągnie... Za to do tyłu ma 5
5 biegów to mało. Mógł szukać 6 biegową to jeszcze by mu paliwo produkował
Kumplowi w TDI skrzynia poszła, wziął z anglika i teraz przez miasto ciągle na jednym biegu ciągnie... Za to do tyłu ma 5
5 biegów to mało. Mógł szukać 6 biegową to jeszcze by mu paliwo produkował
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;