Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
No niezły biznes na tych maglach.
Za przeszlifowanie listwy i 2 nowe simmeringi 400 zł
Za przeszlifowanie listwy i 2 nowe simmeringi 400 zł
Kącik posiadaczy MK4
mnie naprawa magla z nowymi drążkami oraz końcówkami wyszła około 770zł, w przypadku auta na glebie niestety drążki pracują pod dużym kątem
Kącik posiadaczy MK4
cinek2004, jezeli nie sprzedam wczesniej auta i mi padnie po gwarancji tak jak Tobie, to wtedy juz trzeba bedzie zrobic samemu tjuna - tak jak Ty.
Re: Kącik posiadaczy MK4
i wielce zdziwieni, że do ich Golfów tylko jedna pasujeQto pisze:albo magle się wszystkim posypały albo szukają kratek z angola
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Szamper ja mam turbo z ajma jak coś-tylko właśnie z angola. Trzeba by odwrotnie zakładać
wszystko rozumiem, ale do benzyny z dieslaAdek99 pisze:Szamper ja mam turbo z ajma jak coś-tylko właśnie z angola. Trzeba by odwrotnie zakładać
- Szamper
- OEM+
- Auto: 7R Variant, 4R32
- Kontakt:
Wlasnie, do benzyny szukam, z diesla nie podejdzie, tym bardziej z anglika - o tyle o ile z diesla jakos by sie zdrutowalo, to z anglika niestety nie da rady do auta z kierownica po lewejszczyku pisze:wszystko rozumiem, ale do benzyny z dieslaAdek99 pisze:Szamper ja mam turbo z ajma jak coś-tylko właśnie z angola. Trzeba by odwrotnie zakładać