Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK4
Nie zaluje. Sporo jezdze, nie zawsze po autostradach i gwint mnie meczyl. Teraz przynajmniej prawie wszedzie wjade, nie musze sie martwic o miske, zderzak, w zime tez byl problem co prawda nie ma juz takiego trzymania w zakretach, ale za to plomby nie wypadaja Wiem jedno... pierwsze i ostatnie auto na gwincie
ALH + 205 + CHIP 140KM/318Nm
Kącik posiadaczy MK4
A sprężyny na ori amortyzatorach czy dedykowane?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Łe, myślałem, że jakieś eibachy, weiteci i mtsy
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
Hehe nie... co nie zmienia faktu ze przeszedlem z gwintu do sprezyn ale -20 wzgledem serii jest
ALH + 205 + CHIP 140KM/318Nm
Ja kupilam swojego Golfa z zawieszeniem gwintowanym. Nigdy nie jezdzilam takim autem wiec nie wiedzialam jak to jest. No i dla mnie PORAZKA co prawda ladnie wyglada taki nalesnik ale auto ma sluzyc do jazdy a nie do wygladania. Bylam w zakladzie w ktorym montuja/sprzedaja takie zawieszenia, sprawdzali i juz wiecej podkrecic sie niestety nie da. Ale przynajmniej dowiedzialam sie ze niby dobre zawieszenie siedzi
Dzisiaj od Mikolaja dostalam nowe amortyzatory Bilstein, nowe sprezyny przod Lemforder, tyl Kyb. W przyszlym tyg bedzie juz komfortowo
Dzisiaj od Mikolaja dostalam nowe amortyzatory Bilstein, nowe sprezyny przod Lemforder, tyl Kyb. W przyszlym tyg bedzie juz komfortowo
ALH: 139KM/311Nm
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Na samej górze jest nisko do jazdy? To co to za gwint?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Kącik posiadaczy MK4
Znajomy tak mial w alfie 147, przyjezdza koedys i mowi wez no mi to podkrec troche do gory, bo nie umiem tym jezdzic, zdejmuje kolo, biore klucze, a tam nakretki juz na samej gorze byly, a auto jakos wysoko nie stalo.
Ostatnio zmieniony pt gru 05, 2014 22:06 przez KoJ@K, łącznie zmieniany 1 raz.
karacz pisze:widze ze czeka mnie rozbieranie polowy auta..btard pisze:karacz, odcięcie zapłonu, pompy paliwa, zasilania komputera, w sumie czegokolwiek co jest wymagane do odpalenia samochodu
Te twoje zabezpieczenie zapewne idzie do skrzynki bezpieczników, najcześciej tak jest
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
A ja mam ostatnio taka zajawkę jak to auto wygląda nawet w zimę , że naprawdę szkoda mi wkładać serie.. ale niech odsyłają tylko gwint to znowu się wsadzi i na dół
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Kącik posiadaczy MK4
nieraz ktos tutaj jeszcze ze starej szlachty zaglądajacco pisze:Siemanko...Chyba ze starej elity tylko ty zostales wierny golfowi:?::P
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Tzn jeśli to do mnie to ja w planach miałem w ogóle nie ruszać nawet letniego koła a wyszło jak wyszło Gwint mi napierdziela i muszę wyjąć a chciałem se na stali polatać na glebie i mi się spodobało. Wyjmę gwinta tylko na gwarancje i zaraz wkładam jak nie będzie śniegu to odrazu letnie koło teraz i tak mało jeżdzę po trasach tylko miasto więc luz
golf3dawid, powiedzieli ze nigdy nie podkreca sie na sama gore... nie wiem nie znam sie. Zawieszenie KW
ALH: 139KM/311Nm