[mkII] Osłona za schowkiem problem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Guteq
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

[mkII] Osłona za schowkiem problem

Post autor: Guteq » pn wrz 18, 2006 11:09

Wie ktos moze do czego jest plastikowa osłona w schowku w golfie 2 ale w wersji z klimatyzacją, Chciałem zamontowac w schowku dvd ale okazłao sie ze schowek jest za krótki :(.
Przeszkadza czarna plastikowa osłone. Czy wi ktoś po co ona jest a dokładnie czy jest potrzebna i czy można ją na spokojnie wyjac majać tylko wkrecony schowek. Bo brakuje mi jakiś 2 cm żeby wsio spasować. Moze ktos ma jakiś schemat żebym mogł podejzeć co tam siedzi wogóle?

Jak coś moge zrobic foto na upartego ale znowu musialbym schowek rozbierac hihi, narazie go zamontowałem spowrotem do czasu jak wykminie jak wpasowac tam dvd :)

bodzio_j
Lord GTI
Lord GTI
Kontakt:

Post autor: bodzio_j » pn wrz 18, 2006 13:00

Guteq, nie wiem na pewno, ale tam są chyba "szpeja" od klimy. Jest coś takiego jak wewnętrzny obieg.W jednym z położeń suwaka na klimę, otwiera się klapka i dmuchawa ciągnie powietrze z wnętrza. A tak w ogóle czy to nie jest wersja USA?
P.S.
Nie wiem czy coś z tym zrobisz bez uszkadzania

Awatar użytkownika
Guteq
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: Guteq » pn wrz 18, 2006 13:10

zastanawiałęm sie zeby to wyjać wogóle ale własnie nie wim czy cos sie nie bedzie działo. a ja mam normalną wersje golfa zadna amerykańska.
Tam jest mocowanie na jedna śrube i nie wiem czy nawet jak jz odkrece to czy to wogóle cos pomoże?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”