[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Re: [mk1]VW CADDY 14d
Fap fap fap
Wysłane z nokia 3310
Wysłane z nokia 3310
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- mikolajmakoski1
- Forum Master
[mk1]VW CADDY 14d
nono powiem ci ze myślałem ze te kola słabo siada ale jest fajnie dystanse założyłeś?
"Dla ciebie to wkładanie kasy w starego golfa,dla mnie to wkładanie serca w pasje."
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6&start=56
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6&start=56
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[mk1]VW CADDY 14d
GrizLLy,
po kilku dniach ogladania i na zywo i na forum stwierdzam ze nie wiem czy bedzie sens zakladac nowe koło . Na tym podoba mi sie bardziej jak na ATS-ach !
Tak dystanse obowiązkowo musiały wlecieć. Na wiosnę premiera docelowego koła
po kilku dniach ogladania i na zywo i na forum stwierdzam ze nie wiem czy bedzie sens zakladac nowe koło . Na tym podoba mi sie bardziej jak na ATS-ach !
- GTI EDITION -
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Niż na ATSach na pewno lepiej sto razy, mogłem cały sezon sobie polatać na tych 15 a nie szurać na 13 z baloniastą oponą. Zobaczymy jak siądzie na 16 bo prawie dystanse gotowe. Tylko opony jeszcze trzeba kupić a z tym mam dylemat czy na 8j zakladac 165/40 czy 195/40CIENKII pisze:po kilku dniach ogladania i na zywo i na forum stwierdzam ze nie wiem czy bedzie sens zakladac nowe koło . Na tym podoba mi sie bardziej jak na ATS-ach !
Do pięknego mu daleko, ale dziękujefranektdi pisze:piękny caddy
Przez zime trzeba zrobić nowy wydech, sprzęgło, może słupek zmienię na 1,9 zamiast tego 1,6td zobaczymy jeszcze trochę czasu jest. Na pewno wyleci nagrzewnica i węże nie potrzebne z układu wodnego. Z zewnątrz też się trochę chyba zmieni
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kompresor może i będzie, albo ze dwa Czas pokaże.ozi pisze:wrzuć 165/40 i kompresor pod zapalniczke odrazu sobie kup
[mk1]VW CADDY 14d
GrizLLy,
zawieszenie pssst ?? mowiles ze nie bedziesz ,,mietki'' i dasz rade na glebie every day !!!!
eaton ?? 3 x TAK ---- przechodzisz dalejKompresor może i będzie, albo ze dwa
zawieszenie pssst ?? mowiles ze nie bedziesz ,,mietki'' i dasz rade na glebie every day !!!!
- GTI EDITION -