VW Passat B5FL 1.8T 2001 14900 Gniezno
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
Za to rozsądek podpowiada: http://allegro.pl/vw-passat-1-8-turbo-f ... 13303.html" onclick="window.open(this.href);return false; kawałek mam żeby go obejrzeć... Warto?
Wygląda ładnie. Ale trzeba pojechać i obejrzeć go dokładnie. Na minus te jasne wykończenia, bo będą się syfić ciągle.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6#p6275086" onclick="window.open(this.href);return false; <---- Mój Borat
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mój znajomy miał czarnego z dokładnie takim samym środkiem powiem tak jest to śliczniutkie ale cholera jazda tym na codzien no to powiem tak ciężko to utrzymać w ładnym stanie, na pewno co wiosnę pranie środka, ja Ci powiem że nawet samymi spodniami dzinsowymi uwalą się siedzenia na ''niebiesko'' a tak ogólnie to Passacik ładny fajne wyposażenie itp, ale według mnie cena wysoka jak za rocznik 2001r. Moim zdaniem lepiej szukać tego drugiego lifta co ma w lusterkach kierunkowskazy powiem Ci że on jest jeszcze lepiej dopracowany niż ten, w środku już nic nie skrzypi i jest sporo fajnych detali co nie każdy zauważa i młodszy rocznikowo przedewszystkim.
P. S. w tym egzemplarzu mimo wszystko w aucie tej klasy brakowało by mi chodzby 1/2 FIS ten nie ma żadnego komputerka
P. S. w tym egzemplarzu mimo wszystko w aucie tej klasy brakowało by mi chodzby 1/2 FIS ten nie ma żadnego komputerka
Mimo że auto się pięknie prezentuje to cena za ten rocznik wysoka. Ale warto obejrzeć, jeżeli faktycznie samochód jest zadbany (a nie podpicowany przez handlarza) warto się potargować. Środek robi robotę, uważam że tak jak kolega wyżej wspominał, raz na rok pranie za 2 stówki i będzie cacy. Skoro po 13 latach wciąż wygląda dobrze, to czemu ma tak nie wyglądać przez kolejne kilka lat?:) Na początek sprawdź przebieg, pewnie będziesz miał pierwszy argument do targowania..
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dokładnie - na początku roku kupiłem z tego rocznika Passata, tyle, że ze 101 konnym TDI za 11500. I było w idealnym stanie, z oryginalnym lakierem na wszystkich elementach, po wymianie turbiny. Więc tu cena o jakieś 20% za wysoka. Za tą cenę można kupić młodszego i już z LPG.WichuTM pisze:Mimo że auto się pięknie prezentuje to cena za ten rocznik wysoka
Też prawda. Właśnie z takim wnętrzem miałem i sprzedałem po 2 miesiącach, bo małe dziecko + beżowe wnętrze zupełnie się nie sprawdzaTomos15 pisze:Na minus te jasne wykończenia, bo będą się syfić ciągle.
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
Czyli szukam dalej . Dziękuję wszystkim za wypowiedziherbu pisze:bo małe dziecko + beżowe wnętrze zupełnie się nie sprawdza
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Może moje A6? Młodsze, klasa wyżej, w podobnej cenie do tego Passata...czarnykurczak pisze:Czyli szukam dalej