jak dodam gazu-jeszcze bardziej telepie.Dopiero po przejechaniu preset metrów telepka jest mniejsza.Nawet jak już temp.jest już odpowiednia to jeszcze troszeczkę nim telepie.Jak to jest u Was a jak powinno być?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Swiece wymieniłem dwa tygodnie temu na orginalne VW(4szt.)AEM pisze:jeśli dzieje się tak na zimnym po odpaleniu a na gorącym jest ok. to możliwe że nie grzeją świece żarowe we wszystkich cylindrach i przez to dopuki ten zimny nie załapie i nie zacznie chodzić jak pozostałe to ci robi drgawki. Odepnij listwę zasilającą od świec i żarówką podpiętą do + sprawdź przejścia na nich. (dotykasz do gwintu na górze każdej świecy i w ten sposób przez nią zwierasz obwód do masy a tam gdzie nie zaświeci to leży świeca).
Jak sprawdzi,że poduszka jest walnięta?Jeśli chodzi o deskę to mam twardą,ale ona nie szeleści tylko telepie się cała z góry na dół,więc myślę,że miękka decha tak samo by się telepałaBrzoza Krk pisze:A ja proponuję żebyś sprawdził poduszki przy silniku albo skrzyni może któraś jest walnięta?N i mam pytanie masz twardą czy miękką deskę?jak twardą to zimnym silniku to raczej normalna rzecz...możesz jeszcze spróbować ją wykręcić i zamontować na jakichś gumowych podkładkach ale to duż o roboty i większa rzeźba....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości