Cieknie pompa 1Z
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
Cieknie pompa 1Z
Witam . Na wstępie napisze że gdzieś czytałem już na ten temat ale nie mogę znaleźć .Temat dotyczy pompy Bosch VP 37,a dokładnie chodzi mi o to czy jest możliwość wymiany oringa na tłoko-rozdzielaczu bez wyjmowania jego z pompy a cofnięcie do takiego momentu aż się pokaże i założeniu nowego ,dodatkowo czy przy poluzowaniu rozdzielacza nie uszkodzi to nastawnika ,czy też może lepiej zdiąć nastawnik i uszczelnić całość ponieważ spod nastawnika też pociło się ale został mocniej dokręcony i przestało jak uważacje będzie najlepiej? dodam że pompe rozbieram pierwszy raz...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Cieknie pompa 1Z
lepiej wyjac cała pompe
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- VWGolf.pl Killer
Cieknie pompa 1Z
o to chodzi że nie chce rozpinać rozrządu i robić sobie dodatkowe roboty
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Cieknie pompa 1Z
To się za to nie bierz jak masz tyle wątpliwości tylko oddaj komuś ogarniętemu i daj zrobić całość. Wymiana jednej uszczelki to taka trochę doraźna partyzantka, nie mówiąc już o dokręcaniu czegokolwiek żeby nie ciekło. Przyjdzie zima to i tak się zacznie lać z tego miejsca.
-
- VWGolf.pl Killer
Cieknie pompa 1Z
jedynie mnie interesuje czy jak cofnę ten rozdzielacz czy nie spier....e nastawnika,
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Cieknie pompa 1Z
nie wiadomo ,pózniej i tak bedziesz wszystko musiał ustawiac ,a jaki masz wielki problem z rozrządem ? blokady zakładasz i nic sie nie przestawi ,jak dobrze ogarniesz to wymiana pompy w 10 minut łacznie z ustawieniami.
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
Cieknie pompa 1Z
viewtopic.php?f=35&t=350071" onclick="window.open(this.href);return false;
zobacz tutaj i do dzieła
zaopatrz się w kilka oringów. Mi udało się dwa obciąć przy skręcaniu.
Pozdrawiam aha wymiar oringa to 72x2,5mm
zobacz tutaj i do dzieła
zaopatrz się w kilka oringów. Mi udało się dwa obciąć przy skręcaniu.
Pozdrawiam aha wymiar oringa to 72x2,5mm
-
- VWGolf.pl Killer
Cieknie pompa 1Z
dzięki kolegogrinio, tego właśnie szukalem a nie mogłem znaleźć ,teraz już wiem że się da bez zdejmowania nastawnika