"syczenie" po zgaszeniu auta
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tak, to jest tylko moja opinia aczkolwiek wiem, że sprawiedliwa. Ja osobiście wstydzę się za, w ten sposób, przyznane mi punkty.
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Jeśli czujesz taką potrzebę, możesz zgłosić propozycje zmiany w regulaminie w odpowiednim temacie, lub bezpośrednio do administracji forum.Sztomel pisze:Tak, to jest tylko moja opinia aczkolwiek myślę, że sprawiedliwa. Ja osobiście wstydzę się za, w ten sposób, przyznane mi punkty.
Natomiast ja osobiście uważam takie działanie za tworzenie "martwego" prawa, to użytkownik ocenia czy i w jaki sposób chce podziękować za pomoc i czy dana informacja jest dla niego na tyle istotna, że chce komuś kliknąć "pomógł".
Innymi słowy multum razy jest tak, że pomagasz użytkownikom, rozwiązujesz ich problemy i nie otrzymujesz za to żadnej "wdzięczności" czy to zwykłego "dziękuje" czy punktu "pomógł" w innym przypadku miał byś ich znacznie więcej według mnie. Więc jak raz na jakiś czas ktoś przyzna Tobie czy komuś innemu "wątpliwą" pochwałę, to też nic się nie stanie wielkiego.
Nie, no bez przesady. Ja już dawno wyrosłem z tego, że oczekuję jakiejkolwiek aprobaty za napisane posty. Miałem już sporo punktów na innym forum, z których zrezygnowałem od tak za jednym zamachem. Na co mi one ! Nic za nie nie kupię przecież ! Są fora na których nie są przyznawane żadne punkty np. Passata i Audi A4 i jeszcze szlag mnie z tego tytułu nie trafił
Nie czuję żadnej innej potrzeby jak tylko naprowadzić kogoś na ewentualne bardziej lub mniej właściwe wnioski.
I popatrz ile zmarnowaliśmy czasu i zaśmieciliśmy miejsca w tym temacie aby zajmować się takimi pierdołami.
Nie czuję żadnej innej potrzeby jak tylko naprowadzić kogoś na ewentualne bardziej lub mniej właściwe wnioski.
I popatrz ile zmarnowaliśmy czasu i zaśmieciliśmy miejsca w tym temacie aby zajmować się takimi pierdołami.
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: VW Golf VII 1.4 TSI
- Silnik: CXSA
słuszna uwaga- pochwała to decyzja użytkownika ale nie chce już wspominać kto pierwszy wspomniał tutaj o klapie gaszącej jako ewentualnym problemie tematu wątku...
właśnie to miałem na myśli.robert14-83 pisze:le nie chce już wspominać kto pierwszy wspomniał tutaj o klapie gaszącej jako ewentualnym problemie tematu wątku...
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: VW Golf VII 1.4 TSI
- Silnik: CXSA