zestaw naprawczy 2EE
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
zestaw naprawczy 2EE
Witam, czy do gaźnika Pierburg 2EE występuje jakiś zestaw naprawczy, bo wszędzie co szukam to jest do 2E2/2E3.
zestaw naprawczy 2EE
no tak, tylko ten jest do opla i audi a wiem, że gaźniki od opla i audi ciutkę się różnią z tym od Golfa i nie wiem czy podpasuje, a 100 wydać i ma to leżeć, to też bez celu
Re: zestaw naprawczy 2EE
Fucktycznie. Na pewno się różnią otworami montażowymi i jeszcze czymśtam.Hubi14 pisze:no tak, tylko ten jest do opla i audi a wiem, że gaźniki od opla i audi ciutkę się różnią z tym od Golfa i nie wiem czy podpasuje, a 100 wydać i ma to leżeć, to też bez celu
No to jeszcze raz:
http://e-katalog.intercars.com.pl/#/pro ... ntent.html
Linki z katalogu intercarsa raz mi działają, raz nie, więc to samo w wersji tekstowej:
MDS53G MEAT&DORIA zestaw naprawczy gaźnika 28/30 2EE VW 1,6-1,8 88- /DB 190 2.0, cena 40,57, na tą chwilę 9 sztuk w magazynie.
zestaw naprawczy 2EE
o faktycznie, jest to pasuje kupić trzeba gaźnik rozebrać i zrobic. dzięki bardzo, nie wiem czemu mi intercars'a w google nie pokazało...
zestaw naprawczy 2EE
Zdarza się. Google kierują się swoimi prawami.
Ważne, że już masz, co potrzeba - teraz pozostaje mi życzyć powodzenia przy wymianie elementów i satysfakcji z wykonanej roboty
Ważne, że już masz, co potrzeba - teraz pozostaje mi życzyć powodzenia przy wymianie elementów i satysfakcji z wykonanej roboty