CB - pogaduchy ogólne
CB - pogaduchy ogólne
Panowie radiowcy, dostałem do drugiego auta- golfa dwa radyjka cb tti-550 i alan 199a. Radio będę używał rzadko więc nie wiem które lepiej się sprawdzi jeśli chodzi o czystość i zasięg. Czy lepiej oba sprzedać i rozglądać się za czymś lepszym, używanym, budżetowym? W audi mam presidenta i dużo mniej to szumi niż na alanie obecnie zamontowanym w golfie. Inwestował nie będę bo rzadko jeżdżę nim w trasy więc nie widzę potrzebny. Co radzicie?
Patrz w lusterka! Nieoznakowane radiowozy są wszędzie
CB - pogaduchy ogólne
k0nr4d to zostawie, zobaczymy czy więcej warte od anala Czymś się w ogóle różnią oprócz długością i falami fm?
Patrz w lusterka! Nieoznakowane radiowozy są wszędzie
CB - pogaduchy ogólne
Witam, panowie mam problem - czy ktoś montował u siebie w aucie tube PA do CB? pacjent golf 4 i nie wiem gdzie ją wrzucić. :< pomocy.
Re: CB - pogaduchy ogólne
Witam
Jak najlepiej ustawic cb...
1. SQ dac w lewo (ale nie do konca), radio szumi, teraz RF w lewo az przestanie radio szumiec czy
2. SQ dac w lewo jak radio zacznie szumiec to wtedy cofnac lekko w prawo a RF na max?
Jak najlepiej ustawic cb...
1. SQ dac w lewo (ale nie do konca), radio szumi, teraz RF w lewo az przestanie radio szumiec czy
2. SQ dac w lewo jak radio zacznie szumiec to wtedy cofnac lekko w prawo a RF na max?
ALH + 216 + turbo ARL + FMIC + soft -> 162,5KM/344,2Nm
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
CB - pogaduchy ogólne
Szkoły są różne, zrób tak, żeby było Tobie wygodnie. Ja jeżdżę na cały czas rozkręconym radiu.
palio tyle to ja wiem, ciekawy jestem ktore rozwiazanie jest lepsze..
Jeszcze jedno pytanko. ASC lepiej sprawdza sie w miescie czy w trasie?
Jeszcze jedno pytanko. ASC lepiej sprawdza sie w miescie czy w trasie?
Hz ASC rownie dobrze sprawdza sie w miescie i w trasie?
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
CB - pogaduchy ogólne
Po prostu sprawdź to sobie sam, przecież wszystko ustawia się pod siebie, a nie, że "tak trzeba".
Panowie antena Sirio Omega, postawiona na dachu.. czy jak ja pochyle pod katem 45° to odbior bedzie gorszy jak przy 90°?
- k0nr4d
- _
- Kontakt: