KKK k24 Dwie rozne tabliczki.
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- bartek18150
- Mały gagatek
- Kontakt:
KKK k24 Dwie rozne tabliczki.
Na początku jak zająłem układ woda to było trochę rdzy z tej chłodny używanej ale później po którymś razie woda już czysta była ale w pewnym momencie pojawiła się kropka w zbiorniczku którą jak rozmazalem palcem to nie chciała zejść i wyglądała jak smar ale dalej nic więcej się nie pokazało tym bardziej żadnych oczek na wodzie jak było zalane dzisiaj poszedł litr octu w układ pojeździlem trochę i zostawię to na noc jutro się okaże czy nie będę miał wody po szyję w aucie Hehe
Dzisiaj spuściłem wodę z octem była pomarańczowa jak pomidorowa przelałem cały układ aż woda będzie czysta
Ogólnie robi się takie ciśnienie w układzie ze potrafi zassac cały zbiorniczek wody a po odkreceniu korka wraca do stanu np minimum
Dzisiaj spuściłem wodę z octem była pomarańczowa jak pomidorowa przelałem cały układ aż woda będzie czysta
Ogólnie robi się takie ciśnienie w układzie ze potrafi zassac cały zbiorniczek wody a po odkreceniu korka wraca do stanu np minimum