miqs, dla niektórych dom to też obiekt tuninguBiałyGD pisze:Fela to fela, to forum moto a nie dom
Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Jak mi się podobają takie tematy motoryzacyjne w domu. Stolik szklany z podstawą zrobioną z bloku Jaguara czy fotel z jakiegoś amerykańca jako miejsce wypoczynku dla Pana domu
Jak Ci się wyłoży Twoje "dabyl V4" to też ładny stolik będziesz mógł zrobić...a jak masz gaz to może kuchenkę?BiałyGD pisze:Ladny stolik
Taa... Jak mojej powiedziałem, że sobie kiedyś sprawimy stolik z V8 do salonu to mi powiedziała (mocno łagodząc ton wypowiedzi), że chyba mnie pogięło i że w garażu to sobie mogę robić co chcęphanteon pisze:Jak mi się podobają takie tematy motoryzacyjne w domu. Stolik szklany z podstawą zrobioną z bloku Jaguara czy fotel z jakiegoś amerykańca jako miejsce wypoczynku dla Pana domu
Ostatnio zmieniony pt paź 10, 2014 11:22 przez Kamel, łącznie zmieniany 1 raz.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Znowu mojej sie podobaja te stoliki i nie miala by nic przeciwko. ewentualnie lampka z walu korbowego.
DriverFR, BiałyGD, no nie :/ bida piszczy!
KoJ@K, ano coś za coś:p
KoJ@K, ano coś za coś:p
ano właśnie... zero propsówBiałyGD pisze:Aaa, no i co w zwiazu z tym
Fela to fela, to forum moto a nie dom
Re: Kącik posiadaczy variantów
Czyste 98 bez podtlenku wiec kuchenka odpadaphanteon pisze:Jak Ci się wyłoży Twoje "dabyl V4" to też ładny stolik będziesz mógł zrobić...a jak masz gaz to może kuchenkę?BiałyGD pisze:Ladny stolik
cholernie ciężko znaleźć blok z demobiluKamel pisze:kiedyś sprawimy stoli z V8
na razie zwykła rzędowa 4ka robi za stolik, i śmieciowe fotele z E39
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
Qubass pisze:Panowie taka sytuacja:
otwieram bagażnik (variant mk4) a roleta bagażnika wisi jakby ją ktoś wyciągnął do końca :/ nie zwija się jak to jest normalnie, miał ktoś może taki problem ?
co można w tej sytuacji zrobić aby działała tak jak trzeba ?
mam to samo szarpanie nic nie dałoQubass pisze: truckman napisał(a):Ja bym poszarpal troche moze sie zablokowala
no dziwne bo nic nie ruszałem i nagle patrze a tu wszystko wisi :/ a jakies inne propozycje jak to nie pomoze ?
Qubass, Dałeś radę naprawić tą roletę ?