Witam, zakupiłem nie dawno Golfa IV, nie działało w całym samochodzie oświetlenie,podświetlenie zegarów i deski rozdzielczej.
Pogrzebałem trochę na forum.. Pościągałem obudowy w samochodzie i okazało się że pan który zakładał zamek centralny poprzedniemu właścicelowi zrobił to nieumiejętnie( Dodaje Zdjęcie na dole ). Otóż sprawa wygląda tak że w połowie bezpieczników nie mam napięcia i chyba będzie trzeba kable podłączać od nowa. Poradzi ktoś coś na ten problem? Czy wizyta u elektromechanika jest obowiązkowa?
Jak widać wiszą jakieś wtyczki i różne takie
Czy jakiś schemat podłączenia od nowa tego dostane czy coś?
Problem z elektryką Golf IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
tak...bo nie wiadomo nic co mogłoby naprowadzić nas na sposób rozwiązania Twojego problemu, kupa kabli na zdjęciu i pytasz jak to podłączyć - wg schematuxRadzio pisze:Czy wizyta u elektromechanika jest obowiązkowa?
fajne wyzwanie skad jesteś?
Sam żeś taki bałagan zrobił?? Bo przecież chyba gdzieś to ukryte było
Sam żeś taki bałagan zrobił?? Bo przecież chyba gdzieś to ukryte było
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Ale rzeźnia elektromechanik nieunikniony , Trzeba deske zwalić i ze schematem walczyć z tym co nie działa + taśma parciana tessa i będzie ładnie
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Moim zdaniem do ogarnięcia samemu jak ma się jakiś pojecie o kablach itp ale jeżeli xRadzio, nie masz doświadczenia w tym oddaj komuś kto ma pojecie bo sobie możesz większego bałaganu narobić.A do nie działającego oświetlenia mogą sie tez dołożyć nie działające mikro styki w zamkach to tak na marginesie
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
jak jesteś z okolic gdańska dawaj do http://www.autoopcja.pl" onclick="window.open(this.href);return false; dla forumowiczów są rabaty !