ps. nie znalazlem podobnego objawu na forum - powtarzam - to z TYLU auta cos cyka!
Pozdr.
Michal
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

to zmienia obraz żeczy !!!!! teraz możemy szukać w tych miejscach a nie masz zamontowanego wyłącznika pompy paliwa ????? po przełączeniu na gaz on wyłącza pompę paliwa wyłącznik to nic innego jak przekażnik bynajmiej ja tak mam zamontowany obok pompy paliwa przy kablach które z niej wychodząsmoked pisze:Dodatkowa informacja... nie wiem czy dobra - dzieje sie to tylko na LPG...

Nie wiem... sprawdze po 18 jak wyjde z pracy...dziejo pisze:a nie masz zamontowanego wyłącznika pompy paliwa ?
a Tobie tez cyka? Czy brak tego u mnie moze powodowac ten odglos?dziejo pisze:bynajmiej ja tak mam zamontowany obok pompy paliwa przy kablach które z niej wychodzą
WłAśNIE ODWROTNIE -do czego zmierzam.>kady przekażnik (stycznik) jezeli będzie dostawał napięcie lub go tracił powoduje cykanie tak samo jest z masa w twoim przypadku moze tak byc to są tylko ślepe sugestie ale? wiadomo jak się czegos nie widzi i nie słyszy ?a Tobie tez cyka? Czy brak tego u mnie moze powodowac ten odglos?
chodzi ci o????smoked pisze:W ogole wrazenie jest takie,ze cos sie rozszczelnilo i im wiecej dodaje gazu tym szybciej mi ucieka cos z rurek :>
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 69 gości