MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
Ty mi kolego powiedz jedną rzecz. Tą listwę to miałeś rzeźbioną z w dwóch, czy szpachlex w miejscu miejsca na rejerke?
Re: MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
ja akurat robiłem to ręcznie wilgotną ściereczką bez wody.miki_k93 pisze: Czym czyściłeś pod maską? Zabieram się za to pół roku, a lać wodę karcherem się boję.
Hubert pisze:Już dawno mnie nie było na forum, dopiero teraz zobaczyłem że poskładałeś Golfa. Bardzo mi się podoba Twoje podejście do tematu. Wszystko jest zrobione na poziomie
Golfik wygląda konkretnie. Do zobaczenia na zlotach w przyszłym roku

Listwę oddałem po rzeźbie z dwóch, lakiernicy popsuli i zrobili po swojemu, z tym, że nie wiem w jaki sposób, ale im nie wyszło.mloody167 pisze:Ty mi kolego powiedz jedną rzecz. Tą listwę to miałeś rzeźbioną z w dwóch, czy szpachlex w miejscu miejsca na rejerke?
Mega robota
Świetnie leży pięknie przy nim działasz
Bezawaryjności i będę kibicował 

Moja VR6-ka: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p6607264" onclick="window.open(this.href);return false;

bolidy wjechały do boksów na mycie przed zakończeniem sezonu WrocLOW
Z Maniek_a4

- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
jak chciałbym zobaczyć na żywo oba autka... mam nadzieje ze w następnym roku jak będę robił zlot zaszczycicie swoją obecnością ;d

http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Kto wie? Ale szczęścia do wspólnych tripów nie mamytheblues888 pisze:mam nadzieje ze w następnym roku jak będę robił zlot zaszczycicie swoją obecnością ;d

A ten komendant to co jakiś znawca?
Niech pokaże swoje jak taki mądry
Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka

- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
hahah. ja wczoraj mialem wlasnie z policja u nas przygodę;d zatrzymali mnie na stacji jak tankowałem z pretensjami ze blacha za szybą... szybkie jego tłumaczenie przepisów i oddał mi dowód bo auto ładne
na szczęście u Nas w Łowiczu policja wyrozumiała i mają słabość o tuningu więc są pobłążliwi... Nie powiem że i Maniek_a4, i afej, chciałbym was widzieć na zlocie... planowany 3 dni więc na spokojnie można jeszcze podziałąć procentowo ;d

http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
U nas w Kościanie zabiorą Ci dowód za ori xen bo stwierdzili ze w b5 przed liftem nie było ori xenonu
do blachy za szyba to norma dlatego nawet nie myślę o tym bo robie za dużo km w roku 

Gdzieś mnie przyczaił i spisał numery i podobno chce mnie zaprosić do siebie, ale chyba nie na obiadmloody167 pisze:A ten komendant to co jakiś znawca?

Czasu sporo także zobaczymy..theblues888 pisze:Nie powiem że i Maniek_a4, i afej, chciałbym was widzieć na zlocie
Ja nawet nie będę wymienial za co nam chcieli zabrać dowody, bo lista była dłuuuuugaaMariuszPrusia pisze:U nas w Kościanie zabiorą Ci dowód za ori xen bo stwierdzili ze w b5 przed liftem nie było ori xenonu do blachy za szyba to norma dlatego nawet nie myślę o tym bo robie za dużo km w roku

A może jednak na obiad. Ma na wydanie niezbyt urodziwą córkę, ale przecież liczy się wnętrze i to że jest córką komendanta i jak jej dasz kosza to ci zabiorą auto