[mk2]Wąski zderzak z czerwonym paskiem
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2]Wąski zderzak z czerwonym paskiem
Jak macie fotki takich goferków to zapodajcie w tym temacie
czy ktoś malował bądz oklejał wąski zderzak wiem że Goofi ma takie zderzaki ale ma orginały
a mnie interesuje przerobienie ze zwykłych czarnych na takie z czerwonym paskiem
czy ktoś malował bądz oklejał wąski zderzak wiem że Goofi ma takie zderzaki ale ma orginały
a mnie interesuje przerobienie ze zwykłych czarnych na takie z czerwonym paskiem
[img]http://images44.fotosik.pl/147/1f6725c578e36297.jpg[/img]
- barteKKK03
- V.I.P.
U mnie w waskim ten pasek jest namalowany na takie wkladce dlugiej, ktora sie zamocowana do zderzaka, ale mozna ja zdjac, w starym zderzaku takiego czegos nie bylo nawet bez paska, wiec sa napewno przynajmniej 2 rodzaje konstrukcji waskich 
Jak masz taka wkladke, to mozesz zdjac i pomalowac, jak nie, to na przetloczeniu namalowac
m1chal: Ty nie masz oryginalnych, u Ciebie one sa za szerokie i dochodza do brzegow, u mnie tak nie jest
Ogolnie polecam, duzo daja, z nimi golfik lepiej wyglada, niz gdyby mial szerokie zderzaki
[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]
Zastanawiam sie, czy nie dac takiego czarnego paska, na bocznych przetloczeniach karoserii, jak jest u m1chala

Jak masz taka wkladke, to mozesz zdjac i pomalowac, jak nie, to na przetloczeniu namalowac

m1chal: Ty nie masz oryginalnych, u Ciebie one sa za szerokie i dochodza do brzegow, u mnie tak nie jest

Ogolnie polecam, duzo daja, z nimi golfik lepiej wyglada, niz gdyby mial szerokie zderzaki

[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]
Zastanawiam sie, czy nie dac takiego czarnego paska, na bocznych przetloczeniach karoserii, jak jest u m1chala

- Bavwtek
- Forum Master
- Kontakt:
[ Dodano: 15 Wrz 2006 19:46 ]
to fakt , widziałem u mnie golfa function czerwonego i one maja zwykłe czarne paski , a jak dochodzą do końca to są namalowane albo naklejone , bo oryginalne nie są do końca pociagnięteGoofi pisze:m1chal: Ty nie masz oryginalnych, u Ciebie one sa za szerokie i dochodza do brzegow, u mnie tak nie jest![]()
też o tym myślałem żeby takie paski nakleić będzie fajno wyglądaćGoofi pisze:[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]
- m1chal
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf 1 Cabrio
a powiem wam ze ten pasek tez nie wiem czy jest oryginalnyBavwtek pisze:też o tym myślałem żeby takie paski nakleić będzie fajno wyglądaćGoofi pisze:[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]

Ja mam origunalne i one nie sa chropowate, to jest jakby czesc paska w zderzaku i chyba nawet nie farba. Mam tez boczne listwy oryginalne z paskiemm1chal pisze:a powiem wam ze ten pasek tez nie wiem czy jest oryginalnyBavwtek pisze:też o tym myślałem żeby takie paski nakleić będzie fajno wyglądaćGoofi pisze:[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]
Zastanawiam sie, czy nie dac takiego czarnego paska, na bocznych przetloczeniach karoserii, jak jest u m1chalabo nie widzialem na zadnym golfie na razie takiego. ale moge ppowiedziec ze jest on przez caly samochod tak jak na fotkach... no i jest taki chropowaty troche