[mk2]Wąski zderzak z czerwonym paskiem
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2]Wąski zderzak z czerwonym paskiem
Jak macie fotki takich goferków to zapodajcie w tym temacie
czy ktoś malował bądz oklejał wąski zderzak wiem że Goofi ma takie zderzaki ale ma orginały
a mnie interesuje przerobienie ze zwykłych czarnych na takie z czerwonym paskiem
czy ktoś malował bądz oklejał wąski zderzak wiem że Goofi ma takie zderzaki ale ma orginały
a mnie interesuje przerobienie ze zwykłych czarnych na takie z czerwonym paskiem
[img]http://images44.fotosik.pl/147/1f6725c578e36297.jpg[/img]
- barteKKK03
- V.I.P.
U mnie w waskim ten pasek jest namalowany na takie wkladce dlugiej, ktora sie zamocowana do zderzaka, ale mozna ja zdjac, w starym zderzaku takiego czegos nie bylo nawet bez paska, wiec sa napewno przynajmniej 2 rodzaje konstrukcji waskich
Jak masz taka wkladke, to mozesz zdjac i pomalowac, jak nie, to na przetloczeniu namalowac
m1chal: Ty nie masz oryginalnych, u Ciebie one sa za szerokie i dochodza do brzegow, u mnie tak nie jest
Ogolnie polecam, duzo daja, z nimi golfik lepiej wyglada, niz gdyby mial szerokie zderzaki
[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]
Zastanawiam sie, czy nie dac takiego czarnego paska, na bocznych przetloczeniach karoserii, jak jest u m1chala
Jak masz taka wkladke, to mozesz zdjac i pomalowac, jak nie, to na przetloczeniu namalowac
m1chal: Ty nie masz oryginalnych, u Ciebie one sa za szerokie i dochodza do brzegow, u mnie tak nie jest
Ogolnie polecam, duzo daja, z nimi golfik lepiej wyglada, niz gdyby mial szerokie zderzaki
[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]
Zastanawiam sie, czy nie dac takiego czarnego paska, na bocznych przetloczeniach karoserii, jak jest u m1chala
- Bavwtek
- Forum Master
- Kontakt:
[ Dodano: 15 Wrz 2006 19:46 ]
to fakt , widziałem u mnie golfa function czerwonego i one maja zwykłe czarne paski , a jak dochodzą do końca to są namalowane albo naklejone , bo oryginalne nie są do końca pociagnięteGoofi pisze:m1chal: Ty nie masz oryginalnych, u Ciebie one sa za szerokie i dochodza do brzegow, u mnie tak nie jest
też o tym myślałem żeby takie paski nakleić będzie fajno wyglądaćGoofi pisze:[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]
- m1chal
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf 1 Cabrio
a powiem wam ze ten pasek tez nie wiem czy jest oryginalny bo nie widzialem na zadnym golfie na razie takiego. ale moge ppowiedziec ze jest on przez caly samochod tak jak na fotkach... no i jest taki chropowaty trocheBavwtek pisze:też o tym myślałem żeby takie paski nakleić będzie fajno wyglądaćGoofi pisze:[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]
Ja mam origunalne i one nie sa chropowate, to jest jakby czesc paska w zderzaku i chyba nawet nie farba. Mam tez boczne listwy oryginalne z paskiemm1chal pisze:a powiem wam ze ten pasek tez nie wiem czy jest oryginalny bo nie widzialem na zadnym golfie na razie takiego. ale moge ppowiedziec ze jest on przez caly samochod tak jak na fotkach... no i jest taki chropowaty trocheBavwtek pisze:też o tym myślałem żeby takie paski nakleić będzie fajno wyglądaćGoofi pisze:[ Dodano: 14-09-2006, 23:30 ]