YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Golf mk4 darrrrekdaro, AirRide, CandyLime 18 ACT SX 3tlg 10j
witam,
ostatnio podcięta została podłużnica, zmieniony dystans z 10 na 20mm z tył i zrobiony lekki negatyw z tył. niebawem wrzuce jakies zdjęcie spasów. póki co wrzucam ,,szybkie,, fotki z telefonu
ostatnio podcięta została podłużnica, zmieniony dystans z 10 na 20mm z tył i zrobiony lekki negatyw z tył. niebawem wrzuce jakies zdjęcie spasów. póki co wrzucam ,,szybkie,, fotki z telefonu
Mój Golf tutaj
Golf mk4 darrrrekdaro, AirRide, CAMBER+scięta podłużnica
wsiada się na leżąco
mega dobrze leży
mega dobrze leży
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- darrrrekdaro
- edismd.
hehehe spokojnie, jeszcze musze popracować nad nadkolami, błotnikami i dać niższy profil .............
Mój Golf tutaj
w sumie racja bo dokładka nie dotyka ziemi to uj a nie gleba
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Jakby nie patrzeć, nie ma spasów z przodu i większy naciąg by się przydał.
Do tego jeszcze dressing na oponki, no i jakaś delikatna chociaż korekta lakieru.
Do tego jeszcze dressing na oponki, no i jakaś delikatna chociaż korekta lakieru.
Yebac detajlingi, polerki szajny itp, ma lezec i ujjjj.
darrrrekdaro, piknie ten negatyw w tyłu wygląda. Jedna kwestia mnie interesuje, a mianowicie co będziesz wciskał niebieskim podczas kontroli? Wiadomo będę chcieli zabrać dowód, albo dystanse na miejscu kontroli zdjąć. Pytam się, bo mi też tak po cm wystają koła na stronę. I inne możliwości nie przychodzą mi do głowy
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Golf mk4 darrrrekdaro, AirRide, CAMBER+scięta podłużnica
Mnie jak złapali (a też mi trochę felgi wystają) to tlumaczylem się że bierznik opony ma nie wystawać. Finał był taki że odpuścili.
Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
nie cały miesiąc temu mnie zatrzymali a wystaje z tyłu sam rant... złapali w kaliszu... puścili ale mówił że koło nie moze wystawa poza obrys a nie jakieś opony czy coś
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Przytoczę urywek z rozporządzenia.
Podstawa prawna: Dz.U.1996.155.772: Warunki techniczne i badania pojazdów.
Rozdział 2: Pojazdy samochodowe i przyczepy przeznaczone do łączenia z tymi pojazdami
§ 10. 1. Pojazd samochodowy powinien być wyposażony:
[...]
9) w błotniki lub inne elementy nadwozia lub podwozia, o szerokości nie mniejszej niż szerokość opony, (...); ponadto błotniki samochodów osobowych i motocykli, przy masie własnej pojazdu, powinny odpowiadać następującym warunkom:
a) kąt opasania koła przez błotnik powinien być taki, aby obejmował co najmniej z przodu 30° i z tyłu 50° od pionowej płaszczyzny przechodzącej przez oś koła,
jest wzmianka tylko o oponie nie piszą że koło czy rant felgi
Podstawa prawna: Dz.U.1996.155.772: Warunki techniczne i badania pojazdów.
Rozdział 2: Pojazdy samochodowe i przyczepy przeznaczone do łączenia z tymi pojazdami
§ 10. 1. Pojazd samochodowy powinien być wyposażony:
[...]
9) w błotniki lub inne elementy nadwozia lub podwozia, o szerokości nie mniejszej niż szerokość opony, (...); ponadto błotniki samochodów osobowych i motocykli, przy masie własnej pojazdu, powinny odpowiadać następującym warunkom:
a) kąt opasania koła przez błotnik powinien być taki, aby obejmował co najmniej z przodu 30° i z tyłu 50° od pionowej płaszczyzny przechodzącej przez oś koła,
jest wzmianka tylko o oponie nie piszą że koło czy rant felgi
Wolf Mk4 by riws viewtopic.php?f=89&t=518955
Re: Golf mk4 darrrrekdaro, AirRide, CAMBER+scięta podłużnica
Na jedno wychodzi. Zależy od policjanta. Jeden puści drugi nie, trzeci nawet sobie głowy nie będzie zawracał