leoniastyByKlaki
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
leoniastyByKlaki
eee, wrzuć te lampy co miałeś, te są według mnie mocno oklepane, a tamte były petarda
leoniastyByKlaki
napewno masz racje ale juz mi sie znudziło a dobrze zrobione na cleen tez robia robote a poza tym zmienilem bo u nas co 3 leon juz ma takie ciekawe dlaczego
leoniastyByKlaki
bylo w planie obnizenie przodu ale do jazdy na codzien odpada ta opcja szkoda hokeja i misy i reszty załogi z pokładu
Re: leoniastyByKlaki
Nie przesadzaj.. teraz jest straszna koza. Mam swojego niżej jakieś 3-4cm do jazdy na codzień i nigdzie nie przycieram (trzeba uważać). Mało tego - moja matulka nim jeździwrcklaki pisze:bylo w planie obnizenie przodu ale do jazdy na codzien odpada ta opcja szkoda hokeja i misy i reszty załogi z pokładu
leoniastyByKlaki
malo mnie interesuje na czym czy czym twoja malutka jeżdżi , koze to ja widze u ciebie w wypocinach bo na leoniastym jest w kolo 2cm ustawiony zawias jesli masz zamiar brudzić mi temat inteligentnymi tekstami znajdz sobie rubryke u siebie i zanotuj, poza tematem z czym do czego zró b mody na taka moc a pogadamy o szlifowaniu asfaltu
leoniastyByKlaki
Słowa krytyki przyjęte z przytupem. Pisz sobie dalej w temacie i ciesz się tylko na dobre słowo, bo przecież każdemu musi się podobać to co robisz.
leoniastyByKlaki
troche czasu minelo od ostatniego posta delikatnie sie porobiło wiec zaczniemy od opcji mechanicznych :::; na pokład wjechało nowe sprzęglo kpl customowe dużo wieksze i mocniejsze od poprzednika 550 plus :bigok ..Miedzy czasie posypała sie skrzynia biegów ERF została zastąpiona nowa DRW a dla utrzymania ciśnienia suszarka Garrette dostała nowe życie czyli komplexowe odnowienie i czyszzcenie geometri z polerka,do tego baranina jak i DP wskoczyły w mundurek czyli zostały owinięta kocem bazaltowym ..... moze kilka fotek z modów teraz
Nowy soft ruszył bardziej kabiną do przodu zatem przyszedł czas na zmiane wizji lamp z przodu dostały czarne wnetrze ,polerke nowe soczewki BiXenonowe i swiatła modulowe led do jazdy w dzień...Nowe listwy progowe dla zakodowania wozu i kilka ukrytych niespodzianek .
Foto sprzegla jedynie w wersji z małego okienka
Nowy soft ruszył bardziej kabiną do przodu zatem przyszedł czas na zmiane wizji lamp z przodu dostały czarne wnetrze ,polerke nowe soczewki BiXenonowe i swiatła modulowe led do jazdy w dzień...Nowe listwy progowe dla zakodowania wozu i kilka ukrytych niespodzianek .
Foto sprzegla jedynie w wersji z małego okienka
Ostatnio zmieniony sob gru 06, 2014 14:54 przez wrcklaki, łącznie zmieniany 2 razy.
leoniastyByKlaki
Świetny wóz, ładnie się prezentuje, pozazdrościc
1Z + 0.216 + 16bit + chip + EGR out + wolna odma + KAT out
E46 330D M57
E46 330D M57
leoniastyByKlaki
Siema
Fajny leon
Alu przód masz na dystansie? Jakie one mają et? Ile im brakuje do zrównania z błotnikiem?
Fajny leon
Alu przód masz na dystansie? Jakie one mają et? Ile im brakuje do zrównania z błotnikiem?
- wielik
- ONE NIGHT IN IBIZA <3
- Kontakt:
leoniastyByKlaki
Kolor ideał pakiet jeszcze lepszy... Mody najlepsze jakie mozna zapodać. Koło eleganckie..
Popraw srodek(czarna podsufitka flok itd).
zamieniłbym sie..
Popraw srodek(czarna podsufitka flok itd).
zamieniłbym sie..
była HONDA Civic EJ9 IS
był SEAT IBIZA 6K2 1.9 TDI ASV+
jest SEAT LEON 1.9TDI 110 KW ARL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=507810" onclick="window.open(this.href);return false;
był SEAT IBIZA 6K2 1.9 TDI ASV+
jest SEAT LEON 1.9TDI 110 KW ARL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=507810" onclick="window.open(this.href);return false;
leoniastyByKlaki
sufit raczej zrobię w alkantarze szarej pod fotele może czarnej zobaczę co lepiej usiądzie , z uwagi na zaciski musiałem zastosować dystans 0.5 mm na przód żeby nie tarło o ramię ----- fela : tomason et 30 / 8.5 cala , brakuje tylko haldexa bo trakcji trzeba długo szukać ale to juz chyba nie w tym wcieleniu za dużo modzenia
Ostatnio zmieniony sob mar 07, 2015 18:40 przez wrcklaki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
leoniastyByKlaki
Czy kolega sie po Skawinie przemieszcza tym pieknym pojazdem?Bo na fotkach miejsca znajome, a i Leoniasty jesli to ten, ktorego widuje to szacun i masakruje mnie swym wygladem(zwlaszcza felunek) .
VW Bora 1.9TDI 01' ASV+sprzedany.
VW Golf 4 1.4 99' LPG -sprzet zony
Seat Leon 1.6 16 05' LPG
VW Golf 4 1.4 99' LPG -sprzet zony
Seat Leon 1.6 16 05' LPG