Moderator: VIP
klasyka gatunku, a BMW nigdy nie leciało bokiemOczywiście w ogłoszeniu, już w drugim zdanie, auto nigdy nie widziało terenu![]()
TAŃCZ!Bitch please!![]()
hehe, no cóż, przemyślałem parę spraw, Twoje zdanie także wziąłem pod uwagę i historyjkę o znajomym. W związku z czym wybór był jasny. S6 za drogie o jakieś 5-6 tys w samym zakupie, B5FL zawsze mi się podobał, to postanowiłem podjąć ryzyko i kupić W8. Narazie igła poza przemiałem paliwa, a gazu nie ma gdzie dodaćtruckman, nie załapałem aluzji z filmikiem - elegancki zakup. Motorownia...no cóż, pozazdrościć 4 litrów i dźwięku.
Ile pali przy poznańskich lansach?truckman pisze:Narazie igła poza przemiałem paliwa, a gazu nie ma gdzie dodać
truckman pisze: 19 bez korków![]()
Gratuluje zakupu, ładnie się prezentuje. Oby dobrze się sprawował.truckman pisze:truckman
brakuje jedynego słusznego napęduprzy 100km/h kontrola trakcji jeszcze napierdziela...![]()
POM nie robiłem jeszcze z uwagi na brak koła, ale powinien zamknąć się w 17 litrach bez ganiania.Ja mówię o wieczornym objeździe miasta a nie przemieszczaniu się z punktu A do B![]()
i mimo wszystko bardzo fajne odczucia z jazdy, choć jak to mój kolega mówi KM-ów nigdy za wielePiwu pisze:osa20_20 też masz fajny przyrost
będzie pomiar, będzieCzekamy na truckmana co mu wypluje potwór...jakby nie patrzył silnka ma tyle co Was dwóch![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości