Podlaczenie lusterek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Podlaczenie lusterek
Witam. Czy jest mi ktoś wstanie powiedziec jak podlaczyc elektryczne lusterka bez modulu komfortu ? Lusterka mam kupione elektryczne i przycisk z "gałką" i nie wiem jak to podłaczyc Pozdrawiam
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Podlaczenie lusterek
jaki ?? Przełącznik luster musi być analogowy - 1J1 959 565 A/Bmorenka pisze:przycisk z "gałką"
Podlaczenie lusterek
Znaczy z dzojstikiem... Dokladnie taki https://www.germanautosupply.com/store/ ... rofile.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Podlaczenie lusterek
Mam 1J1 959 565 i na końcu 0 albo D, czyli rrozumiem że nie da rady ? A jak zakupie ten A lub B to jak podłaczyc ? Pytam przyszłosciowo w razie co
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Podlaczenie lusterek
nie da...morenka pisze:czyli rrozumiem że nie da rady ?
Przyszłościowo to kup komplet elektryki i ogarnij to jak należy...bo straszny bajzel tam masz. Chyba, że bardzo chcesz mieć te lusterka anlogowo to mam taki przełącznik - jak coś to pisz PW.morenka pisze:Pytam przyszłosciowo w razie co
Podlaczenie lusterek
No tylko że nie chce ingerować w alarm ktory mam i centralny dlatego szukam alternatywy jakoś Chciałbym wszysto podlaczyc bez ingerencji w alarm i centralny a z tym jestproblem dlatego kombinuje żeby to ogarnac bez modulu komfortu
@edit
Bym kupił elektrykę całą tylko teraz wywaliłem 600 zł na ten cały złom i chce to jakoś podlaczyc.. Nie zalezy mi na domykaniu czy innnych bajerach,Chce tylko miec to ostetycznie zrobione i zeby dzialalo...
@edit
Bym kupił elektrykę całą tylko teraz wywaliłem 600 zł na ten cały złom i chce to jakoś podlaczyc.. Nie zalezy mi na domykaniu czy innnych bajerach,Chce tylko miec to ostetycznie zrobione i zeby dzialalo...