[Mk III] Stukanie, pukanie - denerwująca sprawa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[Mk III] Stukanie, pukanie - denerwująca sprawa
Witam zakupiłem golfa z 97 r. Jest 5 drzwiowy i jak jade po nierównościach wszytsko mi stuka w dzwiach słychać także tylnią półke?! Co mogę z tym zrobić wykleic całe drzwi od wewnątrz pianką wygłuszająca ?! pozdrawiam
---------- Passat -----------
Auto
Auto nie ma gleby miało lekki dzwon. Nie wiem czy rozebrać tapicerke i wygłuszać całe dzwi czy wszytsko wykleic jaką pianką ?! A możę jakieś gumowe podkładki gdzieś zamontowac pomocy 
-
greg
Chyba musze
Chyba musze rozebrać wszytskie dzrzwi i jakoś je uszczelnic silikonem ?! Co o tym myślicie poprostu dostaje szału jak jade tu i tam mi stuka... heh z półka dam rade coś wykombinuje gorzej z drzwiami. Wiem jak je rozebrać może je wygłusze matami ale to chyba nie powstrzyma trzeszczenia.... p.s. nie mam nic w drzwiach sprawdzałem 
Mylisz pojęcia - wygłuszenie matami to wyciszy Ci otoczenie ale nie ma nic wspólnego z ruchomą tapicerką, więc nie sylikony tylko dobrze działające zaczepy i wkręty w tapicerce. ZNiestety wszystko trzeba rozebrać i poprawnie złożyćbuxi pisze:Wiem jak je rozebrać może je wygłusze matami ale to chyba nie powstrzyma trzeszczenia
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
no
No tam myślałem wiec trzeba rozebrać wszytsko
dam rade tylko żeby nie trzeszczało
pozdrawiam