OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
karpi78, myszu, fajne Rki tylko zaśmiecacie off topic
zlos, gluszcz, dzięki! Furka daje naprawdę radę i żona jest zadowolona, że wózek dziecięcy wchodzi bez składania
zlos, gluszcz, dzięki! Furka daje naprawdę radę i żona jest zadowolona, że wózek dziecięcy wchodzi bez składania
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Pretorie nie są dostępne w PLRapix pisze:gratki Panowie tylko czemu z tymi brzydkimi felgami
Czy nie ma możliwości kompletnie ich zamówić ?myszu pisze:Pretorie nie są dostępne w PLRapix pisze:gratki Panowie tylko czemu z tymi brzydkimi felgami
Czy kwestia wyboru koloru który u nas nie jest dostępny, też jest nie realna ?
Pozdrawiam
Nie wierze że nie da się tego jakoś załatwić, np zamówić w jakimś salonie w de i się dogadać żeby wysłali do salonu PL. Tylko pewnie spore koszta to są ale felgi megamyszu pisze:Pretorie nie są dostępne w PLRapix pisze:gratki Panowie tylko czemu z tymi brzydkimi felgami
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Nie bylo mozliwosci wyboru tych felg jako fabryczne felgi na samochodzie. Sa tylko te 18 wzor cadiz a za doplata to samo w 19". Za pretorie gdyby kupic w aso 10K nie starczy. Szukalem na portalach aukcyjnych - niemcy ok 3.5k euro z oponami, uk 2700£. W polsce jest dostepny komplet za 3k zl, ale jest juz powtornie malowany - wiec pewnie sciagniety z wraku, naprostowany i pomalowany zeby szpachle zakryc
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56c ... f0949.html
myszu za rok jedziesz z nami na worthersee i podmienimy jakiemuś Niemcowi ... tam było tego parę kompletów
Ale zgodzę się, że wyglądają ładniej, ale na pewno też lżej...
myszu za rok jedziesz z nami na worthersee i podmienimy jakiemuś Niemcowi ... tam było tego parę kompletów
Ale zgodzę się, że wyglądają ładniej, ale na pewno też lżej...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
karpi78 pisze:Chwale się
Sent from my iPhone using Tapatalk
Karpi gratulacje furki......piękna erunia
aaaa wrzuć w odpowiedni temacik swoją furkę
http://vorderbuehne.de/9a553" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki wszystkim Erunia daje rade i w sumie podoba mi się bardziej niż myślałem w trakcie zamawiania Zdjęcia wnętrza podeślę w weekend ponieważ obecnie stoi w car spa
karpi78, jaki zabieg stosujesz? Też jestemm umówiony na powłoke ale z inną firmą, ktora w sumie współpracuje z Car spa ale nie wiem jeszcze dokładnie czym to będą robić.. krzykneli sobie 1400k za: polerke lakieru i powłoke na lakier, felgi i szyby...
Panowie jeśli ktoś z okolic KLI, KNT, KTT, KMY to kuknijcie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6559122" onclick="window.open(this.href);return false;
Oczywiście z poza tego rejonu również można
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6559122" onclick="window.open(this.href);return false;
Oczywiście z poza tego rejonu również można
Cene masz przyzwoitą, ja kładę ceramic pro 9h na lakier i felgi. Cena na nowe auto około 2tysDawidK14 pisze:karpi78, jaki zabieg stosujesz? Też jestemm umówiony na powłoke ale z inną firmą, ktora w sumie współpracuje z Car spa ale nie wiem jeszcze dokładnie czym to będą robić.. krzykneli sobie 1400k za: polerke lakieru i powłoke na lakier, felgi i szyby...
Sent from my iPhone using Tapatalk
gratulacjemyszu pisze:Skoro ja też dołączyłem do szanownego grona, przedstawię swój dupowóz, który jest ze mną od 5 dni
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
ok dzięki wielkie. Ja sie zadupiłem i nie zrobiłem powłoki zaraz po zakupie ;/
DawidK14, nic się przecież nie stało.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20