GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Zw4 lepsze
Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka
Z ZW4 nie ma co porównywać, musiał bym chyba zapodać BBS RS w 18" jak KaeROeS żeby można było powiedzieć że ZW4 jest słabsze. Meśki będą robić za drugi komplet, ewentualnie wylądują w moim dupowozie którym latam na co dzień.
Zobaczymy, jak siądą na gablocie. kiedy przymiarka/zakladanie?
GoNzO !!!, wystarczył by dobry, customowy rotor do zw4 i robił by gnuj
koniec kropkapatryk173 pisze:GoNzO !!!, wystarczył by dobry, customowy rotor do zw4 i robił by gnuj
patryk173, to pokaż mi jakąś ciekawą customową felgę i przybliż mi ich cenę
Nie chodzi o całą felgę tylko sam rotor. Przecież bębny i ranty masz Za wycięcie rotoru aż tak dużo by Cię nie skasowali. Poza tym jak kupisz opony na te 19 z meśka to miał byś za to rotor + szersze ranty na przód Ale to tylko moje zdanie
Pierwsza sprawa to wszystkie felgi RH z serii ZW mają rotor razem z bębnem, to są felgi 2-częściowe Z innej beczki to nie wiem czy jesteś świadom ile kosztuje sam materiał na rotor + jego obrobienie. Gdyby to wszystko było takie tanie i proste to połowa aut z forum by na takich felgach jeździła.
Ale to tylko moje zdanie
Ale to tylko moje zdanie
wheel-wide.com bierze 1000zł za wycięcie rotorów. A felgi z jakich się je wytnie to koszt indywidualny, w zależności od felg. Przeważnie są to felgi małych rozmiarów, więc koszta nie są aż takie duże w porównaniu jaki poziom reprezentuje autoGoNzO !!! pisze:Z innej beczki to nie wiem czy jesteś świadom ile kosztuje sam materiał na rotor + jego obrobienie.
No i tu jest pies pogrzebany. Jak by było 3tlg to co innego. Dołożył byś 2 tys i były by customy.GoNzO !!! pisze:Pierwsza sprawa to wszystkie felgi RH z serii ZW mają rotor razem z bębnem, to są felgi 2-częściowe
Ale koniec OT. Czekamy na foty na nowym setupie
Mam takie same Pomyśl nad jakimś custom'em może w wheel-wide po rabacie heheGoNzO !!! pisze:Ale to tylko moje zdanie
Nawet z Dare potrafią zrobić 3tlg, dorwać złachane skręcane + drugi kpl. na rotory
Ostatnio głośnym custom'em popisał się Musk
- darrrrekdaro
- edismd.
A to w 18 calach RH nie są 3tlg? Muszę swoja wiedzę uzupełnić...
Yyy ktos cos gdzies tam wczesniej bredzil, ze nie beda robily roboty !?
Jak dla mnie to zzzZajebiaszczo wyglądają !!
Jak dla mnie to zzzZajebiaszczo wyglądają !!