[MK2] woda zalewa mi cała prawą stronę samochodu??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tak, jak uchylisz ten plastik to zobaczysz filtr. A po lewej stronie wlasnie ten odplyw, ktory musi byc drozny. U mnie jest on drozny, a i tak woda leci... wiec podejrzewam wlasnie ten filtr. Bede sie musial za niego zabrac kiedys, ale jakos nie mam czasu i ochoty, bo za bardzo nawet nie wiem jak sie za niego zabrac... :/Erni16 pisze:mógłbys zrobic wyrniejsze zdjęcia lub opisać bardziej szczegółowoirekczek
[ Dodano: Pon Wrz 11, 2006 19:51 ]
To miesci się pod tym plastikiem tak????
www.SportCom.PL
No własnie wiem że tam jest jakaś kratka??? tylko nie wiem czy o to chodzi czekam na odpowiedź ??dEDOs22 pisze:mam taki sam problem i własnie pod tym plastikową osłona co jest wyzej na zdjeciu jest kratka taka i mi sie włsnie wydaje ze tamtedy najprendzej leci ale sam do tgo jeszcze nie doszedłem .
jutro może po południu jak będę mial trochę czasu to zobacze rozbiorę bo szlałchem laliśmy wode z bartem nigdzie nie widać żeby woda leciała ?????dEDOs22 pisze:mi sie wydaje ze własnie o tą kratke bo jak tam zaglondałem to tam niema nic poza nią i mysle ze poprostu przy wiekszym deszczu w tą kratke woda leci ale jak to rozwiazac jeszcze nie doszedłem niestety
[ Dodano: Pon Wrz 11, 2006 20:43 ]
0 a na podłodze woda stoji
Rozwiązanie ???
No i chyba rozwiązałem swój problem jeszcze nie jestem pewien czy to jest to ale tak mi się wydaje. Zdjełem ten plastik a pod plastikiem pełno igieł (kolek) sosnowych z kąt to ja nie wiem ???? Tyle tego było że sodoma i mi się wydaje że to była przyczyna tego bo igieł było nawalonych aż na kratce wentylatora i aż pod ten dopływ zaznaczony na zdjęciu i myśle ze to było to i wode przez te igły goniło do wentylatora i przez wentylator do środka ???????MrUkAs pisze: Jak ktos z Was to rozwiaze to dac znac.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.