Fotele na szybkozłączki - w życiu bym sie na to nie zdecydował wożąc w aucie dzieciaki. Ostatecznie to kwestia bezpieczeństwa w przypadku dzwona. A odkręcenie 4 śrub spline to nie jakiś straszny problem.
Moderator: G0 Karcio
a co niby maska czy klapa z carbonu przeszkadzają w codziennym użytku ? tak samo inne lżejsze fotele ?sliwa404 pisze:No i dokładnie o tym mówie. Zawody? Jasne! Wywalać fotele pasażera i tylnia kanapa wek. Natomiast jeśli rzeczywiście plan od początku był taki, aby zrobić zajebisty dupowóz do codziennej jazdy, to wydaje mi się, że zmiana foteli, czy też kombinacja z maskami/klapami/boczkami z carbonu, to już przesada. Wydaje mi się, że nawet jeśli wywalisz fotele, to trakcja przy tej mocy się na tyle pogorszy, że czasy się wyrównają. Jak tylko będzie jakiś wyścig na 1/4 mili to rzecz jasna - fotele wek.
Na twoim miejscu pomyślałbym nad jakimś sprytnym i banalnym w obsłudze montażu fotela pasażera i kanapy. Będzie trzeba to 3 minuty i wynosisz.
Co do zmian - jedyne co by Ci się przydało to porządny fotel kierowcy. Widzę tutaj od nowej audi RS6.
Jeszcze trochę tych zmian i czas na 1/4 mili będzie ujemnyRapix pisze:Więc ja myślę że tak zmiany pomogą Zlosiowi uzyskać 10sekund
Muszę się dopytać, czy wyciągnięcie fotela nie przełoży mnie do klasy outlaw na zawodach, bo nie wiem. Nigdy nie wyciągałemRapix pisze:a co niby maska czy klapa z carbonu przeszkadzają w codziennym użytku ? tak samo inne lżejsze fotele ?
Kolejny temat że przy 270KM kanapa + koło zapasowe i subwoofer dał 0.2 sekudny gdzie z przodu miałem ciężki elektryczny fotel Recaro ale nie chciało mi się już wyciągać... Więc ja myślę że tak zmiany pomogą Zlosiowi uzyskać 10sekund
Dobre!Kamel pisze:Jeszcze trochę tych zmian i czas na 1/4 mili będzie ujemny
zlos będziesz musiał uważać żeby meta w Ciebie nie pierdyknęła zanim wsiądziesz do samochodu
DziękiRapix pisze:Powodzenia
A to bardzo fajniegolfiarz1 pisze:udalo mi sie zyciowke strzelic 2 x 12.7
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości