Witam,
Przeglądałem dzisiaj bezpieczniki w moim Golf IV 1.9 TDI (110KM, rok produkcji 1998) i ich opisy w internecie.
Znalazłem, że niema wcale włożonego bezpiecznika nr. 28, który jak można przeczytać odpowiada za pompę paliwa i wydaje mi się trochę dziwne, że go niema od momentu zakupu auta, a auto bez problemów działa. Czy on jest tutaj niepotrzebny?
Nie mam włożonych jeszcze dwóch bezpieczników (z tych, które mnie zainteresowały). Jak mogę sprawdzić, czy moje auto w ogóle ma te funkcje:
17 - Podgrzewanie zamka drzwiowego
44 - Podgrzewanie foteli
Pozdrawiam!
Pytanie o bezpieczniki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pytanie o bezpieczniki
Podgrzewanie foteli- masz 2 pokrętła na desce po bokach awaryjnego przycisku?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Pytanie o bezpieczniki
pompy paliwa w baku nie masz, więc bezpiecznika nie ma
podgrzewanego zamka też nie masz...więc także brak bezpiecznika (ten podgrzewany zamek to chyba jakaś abstrakcja - nigdy nie spotkałem)
grzane fotele...sprawdź czy są włączniki na desce i zielone wtyczki pod fotelami
podgrzewanego zamka też nie masz...więc także brak bezpiecznika (ten podgrzewany zamek to chyba jakaś abstrakcja - nigdy nie spotkałem)
grzane fotele...sprawdź czy są włączniki na desce i zielone wtyczki pod fotelami