[MK3] Dziwne wibracje.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- daro-driver
- Mały gagatek

- Kontakt:
[MK3] Dziwne wibracje.
Mam następujący problem,przy szybkości ponad 120km żelazo wpada mi w silne drgania odczuwane całym ciałem aż buda podskakuje,wymieniłem już tarcze hamulcowe gdyż drgała mi kierownica przy lekkim hamowaniu,wymieniłem też łożyska wszystkich kół,niewiem natomiast gdzie szukac przyczyny aby skasowac te dokuczliwe drgania gumy z przodu nowe wyważone,naprawde już niemam siły na tą dolegliwośc,proszę o pomoc. 
- daro-driver
- Mały gagatek

- Kontakt:
A gumy jakie masz? Nalewki czy oryginały? Jak nalewki to niektore poprostu sa zle wylane i nic juz sie z tym nie zrobi. Inna sprawa to jakośc gumy niewazne czy nalewek, czy orginałow. Niktore poprostu scieraja sie jak "gumka do ołówka" Nie mial Twoj Golf przypadkiem ostrego hamowania? Jak tak to to tez moze byc tego przyczyna. Opona jes poprostu z jednej strony bardziej starta i siła rzeczy bedzie bedzie miala, a bicia podczas jazdy z wieksza predkoscia, odrazu sie to przeniesie na cala bude
- daro-driver
- Mały gagatek

- Kontakt: