Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=6YUBjJiF0tE
ostatnio głośno o tym bmw jest w stolicy..... nie pochwalam tego, ale kierowca widać ogarnia sprzęt
ostatnio głośno o tym bmw jest w stolicy..... nie pochwalam tego, ale kierowca widać ogarnia sprzęt
nie mówię o profi filmie, ale coś lepszego niż samojebki czy krawężniki joł..truckman pisze:dzejson, najpierw trzeba pomalować dupsko. Profesjonalny film to raczej bez sensu. Przeciez to jest ulep.
Re: Kącik posiadaczy variantów
Odważny czy głupi... chyba strasznie głupi przez co zrobił się bardzo odważny ten kierowcaPruszkowiak pisze:https://www.youtube.com/watch?v=6YUBjJiF0tE
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Nie raz leciało sie podobnie przez miasto, no moze poza światłami. Jak dla mnie nie ma o co robic takiej afery.
mk4 variant zacny
truckman, kiedy sprzedajesz ulepa i wracasz na łono mk4?
truckman, kiedy sprzedajesz ulepa i wracasz na łono mk4?
Kij w mrowisko, coś innego niż VAG.
Czas się zacząć rozglądać za felunkiem.
Czas się zacząć rozglądać za felunkiem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GM84, magia montażu
phanteon, jest dzik i piczomagnes, ale o felunku to juz dawno wszyscy pisali.
phanteon, jest dzik i piczomagnes, ale o felunku to juz dawno wszyscy pisali.
No i stało się... po niespełna 5 latach Pastuch wywalił pierwszego psikusa gadzina przegrzewa się przy bucie, nie jest to termostat, ani czujnik temperatury silnika, mam nadzieje że skończy się na pompie wody... akurat musiał się zrypać jak motor też mam niejeżdżący...
widziałem dzisiaj mojego ex varianta, już go ruda atakuje i to dość mocno...
widziałem dzisiaj mojego ex varianta, już go ruda atakuje i to dość mocno...
Przyznaj, że godny wynik.Piwu pisze:po niespełna 5 latach Pastuch wywalił pierwszego psikusa
To jak jesteś taki cwaniak to powiedz co zamontować?truckman pisze: phanteon, jest dzik i piczomagnes, ale o felunku to juz dawno wszyscy pisali.
Ori BMW styling 32 czy 72?
Może jakieś Dare LM czy RS? MAM MT1?
To wszystko 18stki, choć nie wiem czy nie wolałbym jakiś 17stek 8 na przód i 9,5-10 na tył i obniżyć dziada z 4 cm.