moment dokręcenia około 45 NMvagpumpe pisze:bo nic się nie stanie jak potem to skręcimy,ciśnienia zostają takie same jak sprawdzaliśmy u pompiarza...
wszystko o tunerach i dostawcach towaru przynoszącego moc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
z uwagi na ilość wadliwych nowych koncówek ja bym sugerował kupic SEVEN DIESEL, cenowo chyba nawet lepiej niz BOSIO
- piotrekb_ed30
- Nowicjusz
Re: wszystko o tunerach i dostawcach towaru przynoszącego mo
Chłopakowi z mojego miasta w S3 przed programem zrobili logi...tylko boostu. Wgrali program i nie zhamowali bo ponoc nie umieli rozpiac haldexa. Pojechal na hamownie do lodzi i pomiar na benzynie wyszedl 187ps na Lpg 210ps. Takze jak oni robia programy w niesprawnych autach i loguja tylko turbo to pełna profeska...
Ja natomiast zdecydowanie proponuję omijać dalekim łukiem sprzedawcę z allegro vp-tdi-tuning , oferującego wtryski 216, kupiłem od niego wtryski bosch 216 około miesiąca temu, do tej pory ich oczywiście nie mam. Najpierw pisał że wtyczka nie taka bo mam półokrągłą , jak napisałem że nie ma znaczenia bo w razie czego przelutuję ,pisał że dostawa wadliwa, potem że mu się nie opłaca bo za tanio kupiłem ,że mu interes nie idzie bo od niego nie kupują a od innych schodzą, ogólnie kpina i żenada. Człowiek niepoważny i nieodpowiedzialny.
Witam mieszkam miedzy Łodzią a Łowiczem gdzie znajdę kogoś kto mi dobrze i nie drogo wgra program do AFN >? Dzięki pozdr
G-Lab
http://g-lab.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
forumowy UYSY
powiedz ze przysłał cie cowboy to moze dostaniesz lepszą cene
http://g-lab.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
forumowy UYSY
powiedz ze przysłał cie cowboy to moze dostaniesz lepszą cene
Panowie potrzebuję kogoś kto zwiększy moc w Dodge'u Avenger'ze 2.0CRD 140KM 2008r. Musi to być tuner z kujawsko-pomorskiego, z hamownią przed i hamownią po. Proszę o pomoc, mam czas do końca tyg., potem wyjeżdżam za granicę.
dreadlook, ale robota fachowca bylem kilka razy po moc i moge smialo polecic
Jak da dobrą cenę to polecę, dzięki bardzo!