Maks 140 km/h
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Maks 140 km/h
Jak chcesz odpalić silnik bez świec? Oczywiście, ze na zgaszonym. Wykręcasz wszystkie świece, odpinasz czujnik halla i po kolei do każdej wkręcasz manometr, wciskasz gaz do końca i kręcisz rozrusznikiem.
Maks 140 km/h
no wlasnie . TO ja zle to zrobiłem bo wyciagnalem pierwsza swiece i wkrecilem manometr i odpaliłem. Pozniej zakreciłem i wkreciłem w druga i odpaliłem itd .
Maks 140 km/h
Haha nie no o takim sposobie to ja jeszcze nie szłyszałem ale jak widać da sie
Pamiętaj o rozgrzaniu silnika przed sprawdzaniem, jak wyjdzie w granicach 11-12 to silnik żyleta.
Pamiętaj o rozgrzaniu silnika przed sprawdzaniem, jak wyjdzie w granicach 11-12 to silnik żyleta.
Maks 140 km/h
hehe. Dobra spróboje i napisze nowe odczyty. Tylko swiece mam wszystkie naraz wykrecić czy po kolei wykrecac i wkrecac ?
Maks 140 km/h
Jezus, człowieku, zlituj się. Skąd Ty się urwałeś z tymi pytaniami??? Zamiast zadawać sto pytań o dosłownie podstawy, (niejedna kobieta wie wiecej), zadaj sobie trochę trudu i wpisz w google hasło, np:ziabka89 pisze:Tylko swiece mam wszystkie naraz wykrecić czy po kolei wykrecac i wkrecac ?
"pomiar ciśnienia sprężania jak?"
i od razu masz pierwszy link:
http://www.sciaga.pl/tekst/80767-81-pom ... palinowych" onclick="window.open(this.href);return false;
Nawet nie trzeba szukać za głeboko, nie sądzisz? A tak zaśmiecasz tylko forum i z prostej czynności, która powinna się zakończyć 3 postami wyszło 2 strony postów!
Maks 140 km/h
Powiem tak. Wynik sprawdzałem dwa razy wiec na pewno sie nie pomyliłem. Głowica raz planowana i moze dlatego te 13 ciśnienie bo jest niższa teraz. Pierscienie na goetze oraz uszczelniacze ale gdzieś juz chyba daja znaki te uszczelniacze albo uszczelniacz bo coś mi kopcić czasami zaczyna a mnie takie cos denerwuje. I nie wiem czy ma to wpływ czy drozsze czy tansze uszczelniacze kupić. W sumie okolo 3 zł za sztuke. A drugie pytanie tak jak w temacie dlaczego nie chce jechac więcej niz 140 km/h. Do tej predkosci idzie normalnie jak trzeba a pożniej stop no chyba ze z gorki jade
Maks 140 km/h
rozrzad sprawdziłem. Wszystko jest ustawione na znakach aby naciecie rowka nie pokrywa sie ze strzalka w skrzyni tam pol centrymetra przesuniete jest
Maks 140 km/h
Czy ktos pomoze ?
W danych technicznych golfa 1.8 75 koni pisze, ze predkosc maksymalna jest 168 km/h. To po co te wieksze liczniki 220 km.h
W danych technicznych golfa 1.8 75 koni pisze, ze predkosc maksymalna jest 168 km/h. To po co te wieksze liczniki 220 km.h