Witam.
Wiem że istnieje dużo tematów na ten temat i trochę czytałem ale nie mogę znaleźć odpowiedzi
na moje pytanie. Mam moduł o nr. J0 959 799 Q- wszystko jasne jedno wtyczkowy,bez obsługi pilotów,
ale mam pytanie czy da się zaprogramować żeby przy każdym zamykaniu domykał szyby bez ingerencji mojej?
Wydaje mi się że moduł wie czy szyba jest zamknięta czy nie, wiec by domykał automatem jeżeli dało by się tak go przeprogramować. Chyba
Da się to zrobić vag 4,9 czy vag com'em albo czy ktoś w rejonie Katowic(Śląsk) jest w stanie mi to przeprogramować i za ile?
Podro
Roger
Moduł Komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moduł Komfortu
Tylko dodatkowy moduł Cię ratuje.
Pierwsza z brzegu aukcja: http://allegro.pl/carprotect-modul-domy ... 93292.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pierwsza z brzegu aukcja: http://allegro.pl/carprotect-modul-domy ... 93292.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moduł Komfortu
Dzięki
Tylko ogólnie mam domykanie,jak przytrzymam kluczyk w drzwiach przy zamykaniu szyby pójdą do góry.
A pytałem czy można zaprogramować ten moduł,żeby nie trzymać kluczyka w pozycji zamykania tylko przy każdorazowym zamykaniu kluczykiem
i nie trzymaniu go, szyby zamykały się?
Tylko ogólnie mam domykanie,jak przytrzymam kluczyk w drzwiach przy zamykaniu szyby pójdą do góry.
A pytałem czy można zaprogramować ten moduł,żeby nie trzymać kluczyka w pozycji zamykania tylko przy każdorazowym zamykaniu kluczykiem
Moduł Komfortu
NieRegirr pisze:A pytałem czy można zaprogramować ten moduł,żeby nie trzymać kluczyka w pozycji zamykania tylko przy każdorazowym zamykaniu kluczykiem
Moduł Komfortu
Dzieki.
Temat zamknięty.
Mam kupiony sterownik centralnego zamka z domykaniem RTX, to go założę.
Temat zamknięty.
Mam kupiony sterownik centralnego zamka z domykaniem RTX, to go założę.