Jaka marka opon letnich
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
dostalem telefon z oponeo, reklamacja zostala uznana na wszystkie 4 opony, jutro maja mi dostarczyc komplet nowych opon, pytalem czy po reklamacji wyslaja opony juz sprawdzone, czy biora jak leci z polki, wysylaja jak leci niesprawdzaja opon
-
- Ma gadane
Re: Jaka marka opon letnich
Nankang jest niżej niż Kumho jako marka.... i jako opona też wypadała dużo lepiej w testach a cena niby nie tak dużoi się różni looknij na http://www.rezulteo-opony.pl/opony-kumh ... n-19522493" onclick="window.open(this.href);return false; tutaj nie ma sie co zastanawiaćszatannn pisze:może mi ktoś powiedzieć czy opony nankangan'a http://www.oponeo.pl/dane-opony/nankang ... v#60252743" onclick="window.open(this.href);return false;
są porównywalne do kumho http://www.oponeo.pl/dane-opony/kumho-k ... v#60603322" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Jaka marka opon letnich
slawko333, dobrze, ze sie udalo i fajnie, ze taki przypadek opisales tutaj, bo czasami ludzie sie boja. Reklamowac rzeczy "z wyzszej polki".
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
gosc sie smial, ze mialem pecha ze wszystkie 4 byly wadliwe, mowil ze takie rzeczy sie niezdarzaja, a jednak , pytal sie czy sie zrazilem do nokianow, i ze moge wymienic je na inne jakie chce jesli boje sie ich, ale powiedzialem zeby wyslal nokiany, jakby co to dalej bede reklamowal
Jaka marka opon letnich
Racja racja, tylko nie po to kupujesz gumy, zeby je co chwile odsylac i reklamowac.
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
opony bede jutro zakladal, ale dziwia mnie dwie rzeczy, na tych oponach co mi przyslali sa dwie daty produkcji 1314 i 1514, na tamtych byla tylko jedna 1214, i te tylko na biezniku maja taki jakby lekki meszek, tamte byly jak kazde opony gladkie, o co chodzi?czyzby cos kombinowane?
-
- Ma gadane
Jaka marka opon letnich
Jeżeli chodzi o date produkcji to jest 13 i 15 tydzien roku, także przepaści nie ma i o to bym się nie martwił bo opony powinny być teoretycznie takie same . Meszek na oponach? Ciekawe...
Jaka marka opon letnich
pierwszy raz coś takiego widzę, może maszyna źle "nabiła" datę i zrobili korektę.slawko333 pisze:na jendej oponie dwie daty produkcji a nie na roznych
-
- Ma gadane
Jaka marka opon letnich
hej,
Pewnie była korekta, ale rzeczywiście dziwna sprawa.... chyba że był jakiś długi weekend i rzucili opone i wrócili doniej po 2 tygodniach
Pewnie była korekta, ale rzeczywiście dziwna sprawa.... chyba że był jakiś długi weekend i rzucili opone i wrócili doniej po 2 tygodniach
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Jaka marka opon letnich
made in russia wiec wszystko mozliwedrogowskaz pisze:hej,
-
- Gadatliwa bestia
-
- Nowicjusz
Jaka marka opon letnich
panowie szybkie pytanie, niskobudrzetowe 205x40 x 18? nankang czy inne dziwne nexeny, federale lub inne achillesy? budrzet najlepiej jak nankangi 1100zł +-
-
- Ma gadane
Jaka marka opon letnich
Szybkie pytanie i szybka odpowiedź
Nie wiem jakie masz indeksy, ale jeśli chodzi o te wymiary to coś możesz wybrać w tej cenie. Dawałem kiedyś link don porównywarki rezulteo wyżej to sobie możesz wyszukać, ale jak dla mnie ok byłoby kupić Nexen albo Falken bo to już nie najniższa półka, a średnia. Nankang to lipa jak dla mnie
Nie wiem jakie masz indeksy, ale jeśli chodzi o te wymiary to coś możesz wybrać w tej cenie. Dawałem kiedyś link don porównywarki rezulteo wyżej to sobie możesz wyszukać, ale jak dla mnie ok byłoby kupić Nexen albo Falken bo to już nie najniższa półka, a średnia. Nankang to lipa jak dla mnie