Bo wiesz... na See golfy latały z takim czymś na szybie:LordFury pisze:Ja pierdziu, toż to więcej mięcha, niż oba moje razem wzięte

Moderator: G0 Karcio
Bo wiesz... na See golfy latały z takim czymś na szybie:LordFury pisze:Ja pierdziu, toż to więcej mięcha, niż oba moje razem wzięte
mam wypasione, duże czoło - mógłbymmiskieusz pisze:na czole zapewne...
Te "podjeżdżają" pod chińczyka, "amerykany" były jeszcze chu..wsze (wiadomo,bo to nie OZ,ani BBS).Moja rada,podjedż kiedyś do Dąbia (z tego co wiem "kręcisz" się w okolicy) i pokażę Ci te "amerykany",bo właśnie je założyłem.Jak zobaczysz na żywo to będziesz mógł ocenić i porównać,bo te O-zety podejrzewam,że gdzieś tam już widziałeś.Ja widziałem jedne i drugie i wg.mnie jest to porównanie ch.ja do palcaGTI2007 pisze:Stare OZ były najlepsze , te felgi podjeżdżają pod Chińczyka..
Złoś był już tak "sfrustrowany" negatywnymi komentarzami na temat tych felg,że postanowił sprezentować mi je na urodziny(oczywiście wraz z oponami)Forest89 pisze:A co się stało z tą kucizną z hameryki?
BBS RX-R pod Chińczyka? W dupie byłeś i tyle widziałeś...GTI2007 pisze:Stare OZ były najlepsze , te felgi podjeżdżają pod Chińczyka..
zlos pisze:mam wypasione, duże czoło - mógłbym![]()
prawdę mówiąc coś jest z tym chinolem aaaaaaaaaale... myślę, że to kwestia wykończenia. Ot, ten hmm niepolerowany alu, jest tutaj taki se:Pzlos pisze:BBS RX-R pod Chińczyka? W dupie byłeś i tyle widziałeś...
Ile osób tyle opinii, wygląd z jednej strony kwestia gustu z drugiej strony nikt mi nie powie że konczita wurst to lepsza du*a od Alessandry Ambrosio.GTI2007 pisze:Stare OZ były najlepsze , te felgi podjeżdżają pod Chińczyka..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości