Kupiłem Hondę. Ale na forum mam zamiar pozostać - wszak golf póki co również zostaje
 Kupiłem Hondę. Ale na forum mam zamiar pozostać - wszak golf póki co również zostaje  Niestety nie trafiłem igiełki która nie była "bita" - ale sprzedający się przy tym nie upierał. Wady - pewnie jest ich więcej niż bym chciał - wyjdą w praniu, ale silnik pracuje równe, lewarek zmiany biegów trafia bez problemów w odpowiednie przełożenie, jak hamuje to auto jedzie prosto - kiera z rąk nie ucieka, z zawieszenia nie dochodzą niepokojące odgłosy, sprzęgło pewnie za długo nie pożyje, silnik ma 136 kuni z pojemności 1,8 bez turbiny/kompresora, klimatronic - jednostrefowy, welurowa tapicerka, rok produkcji 2001, na liczniku widnieje 162 000 (nie wiem czy wierzyć czy nie -cena i przebieg do uzgodnienia przecież). No i to wszystko za cenę w której Golfa 4/ Borę ciężko znaleźć.
 Niestety nie trafiłem igiełki która nie była "bita" - ale sprzedający się przy tym nie upierał. Wady - pewnie jest ich więcej niż bym chciał - wyjdą w praniu, ale silnik pracuje równe, lewarek zmiany biegów trafia bez problemów w odpowiednie przełożenie, jak hamuje to auto jedzie prosto - kiera z rąk nie ucieka, z zawieszenia nie dochodzą niepokojące odgłosy, sprzęgło pewnie za długo nie pożyje, silnik ma 136 kuni z pojemności 1,8 bez turbiny/kompresora, klimatronic - jednostrefowy, welurowa tapicerka, rok produkcji 2001, na liczniku widnieje 162 000 (nie wiem czy wierzyć czy nie -cena i przebieg do uzgodnienia przecież). No i to wszystko za cenę w której Golfa 4/ Borę ciężko znaleźć.A i jeszcze jedno - patrząc po papierach nie płakał Niemiec tylko Włoch (dokumenty "importowe" dostałem od polskiego właściciela). Całe szczęście że to tak daleko - do granicy nie gonił
 No i auto jest na polskich tablicach - czyli urząd komunikacji i skarbowy, OC mam do kwietnia.
 No i auto jest na polskich tablicach - czyli urząd komunikacji i skarbowy, OC mam do kwietnia.

to jest 2001 i 115 KM AJM, generalnie auto było kiedyś 1.4 benzyną ale kilka lat temu ktoś mu we Francji zrobił swap na TDI.  Poza tym autko naprawde bardzo zadbane i uszanowane musze się nad nim poważnie zastanowić.
 to jest 2001 i 115 KM AJM, generalnie auto było kiedyś 1.4 benzyną ale kilka lat temu ktoś mu we Francji zrobił swap na TDI.  Poza tym autko naprawde bardzo zadbane i uszanowane musze się nad nim poważnie zastanowić.