Powiem tak- suszarka jest już na wykończeniu i gdyby nie fakt,że jest na grubaśnym wałku,dawno by się wysrała olejem.Wirnik lata jak żyd po pustym sklepie i możliwe jest też uszkodzenie muszli zimnej.marcinas1983 pisze: Michał_1977 napisał(a):suszarka itd.
coś więcej na ten temat napiszesz?? Co chcesz zamontować innego zamiast T3 czy taka samą ale mniej zmęczoną??
Myślałem nad założeniem do niego TD04-13,ale nie mam tyle czasu,żeby bawić się w przeróbki,typu flansze,spływy,dopływy,więc jak podpisie widać,szukam takiej samej suszary,a TD04-13 będę testował w silniku,który jest w trakcie budowy do mojego gratowoza,czyli mk3.Siadzie w nim taka sama jednostka- AAZ porobiony i jeśli spodoba mi się jej praca (suszarki),to wtedy możliwe,że się skuszę na drugą do Zielonego.
Mk3 porusza się głównie w mieście i potrzebuję czegoś co fajnie ciągnie z dołu,ale dało też trochę więcej ognia w górze. Przejdzie testy,to pomyślim...
Dzięki Panie Michale i zapraszam ponownie,gdy tylko będziesz miał ochotę na tojhosef pisze:Piękno bolidu ocenione na miejscu.
Pięknie leży u boku właściciela