[MK II] POTRZEBNY ELEKTRYK
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
PAWEL89
- Ma gadane

- Kontakt:
[MK II] POTRZEBNY ELEKTRYK
Kupiłem w końcu centralny zamek ale mam mały kłopot z polłączeniem chciałem podłączyć go pod zapalniczkę ale tam są 3 kable czerwony brązowy i niebieski pod który podpiąć napięcie dorzucam tutaj schemat mojego centralnego jakby ktoś wiedział co do czego popodłączać to bardzo proszę o pomoc aha i jeszcze z tyłu centralki jest taki żółty kabel dosyć krótki od czego on jest ??
Ostatnio zmieniony pt wrz 08, 2006 20:11 przez PAWEL89, łącznie zmieniany 2 razy.
zanim sie podepniesz pod zapalniczke, sprawdz czy jest aktywna po wylaczeniu stacyjki. U mnie w golfie sa dwa kabelki i caly czas jest w niej napiecie, ale spotkalem sie z takim co mial wylaczane napiecie po wylaczeniu silnika.
A jak odszukac przewod pradowy, w tesco kupilem ostatnio, przed montazem swojego centrala, probnik samochodowy za 1,49 zl
taki na 12V i z kabelkiem do podpiecia do masy. I nim odszukasz przewod pradowy.
A jak odszukac przewod pradowy, w tesco kupilem ostatnio, przed montazem swojego centrala, probnik samochodowy za 1,49 zl