Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Oj, to chyba nie jest tak jak powinno... Przełącznik ten raczej służy do włączania przeciwmgłowych/mgielnychRadzio0018 pisze:Panowie , ja mam takie pytanie co do tego przełącznika obok licznika , na nim jest narysowany obrazek ze świateł przeciwmgłowych i gdy go uruchamiam , na 1 stopniu uruchamiam światło przeciwmgłowe z tyłu , a na 2 tył + światła wewnętrzne na atrapie . To one w końcu są przeciwmgłowe czy drogowe ?Bo na manetce światła "długie" działają mi w zwyczajnych lampach . Czy to rozwiązanie jest fabryczne czy ktoś tam już kiedyś rzeźbił ?
Przeczytaj ten wątekRadzio0018 pisze: Ale jeśli już byłbym na etapie przywrócenia tego pod "fabrykę" to jak to zmienić ?
Hmmm ja właśnie taką wtyczkę sobie sam wykonałem na potrzeby instalacji przekaźników - z obciętej żarówki H4...marcinek84 pisze:Oryginalnie jest wiązka typu rozgaleziacz że wypinamy wtyczkę z lampy H4 wpinamy w ten rozgaleziacz gdzie mijania idzie dalej a długie rozdzielone są na 2 lampy. Nie udało mi się znaleść wtyczki z pinami wystającymi jak w H4 bo bez problemu było by wykonanie identycznej wiązki. Ja wykorzystałem tą wiazke to instalacji przekaznikow w razie awarii odpinam i mam tylko zewnętrzne lampy.
tylko że oryginalnie nie ma przekażników świateł w mkII, więc trzeba najpierw jakoś je dodać do instalacji...Hubi14 pisze:ja tam ciągnąłem prosto z przekaźników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości