Kkontrolka airbag, jak powinna gasnąć?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, jak w temacie jestem ciekaw czy wogóle mam poduszki zaglądałem troche i wychodzi, że fizycznie są. Jednakże jak powinna gasnąć prawidłowo kontrolka airbag w mk3. W przypadku mojego gaśnie równocześnie z jedną z kontrolek w liczniku...co sugerowałoby podpięcie pod nią.
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
kontrolka airbag powinna gasnąć chwile po włączeniu zapłonu, rzadko kiedy jest tak, że gaśnie równo z jakaś inna Zależy też o jakiej kontrolce mowa.
W moim przypaku gaśnie równocześnie z kontrolka płynu chłodniczego.
Spotkałem się z takim przypadkiem, w bitym aucie bez poduszek. Miało to na celu udawanie poprawności działania układu. Golf, jest jednak sprawdzony, poduszki ma i nie był uderzony. Konsola również nigdy nie była rozbierana..
Spotkałem się z takim przypadkiem, w bitym aucie bez poduszek. Miało to na celu udawanie poprawności działania układu. Golf, jest jednak sprawdzony, poduszki ma i nie był uderzony. Konsola również nigdy nie była rozbierana..
Z ciekawości sprawdziłem u siebie w którym momencie gaśnie kontrolka od Air Baga,i u mnie gaśnie niecałe dwie sekundy po zgaśnięciu kontrolki płynu chłodniczego.
Odłącz wtyczkę od płynu żeby świeciła cały czas. Dowiesz się, czy pod nią podłączony jest airbag.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Podlacz pod vag-a...zrob test zegarow i wszystko bedzie wiadomo. Mozesz rowniez podlaczyc sie pod komputer o poduszek i sprawdzic logi...
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A wybacz nie zauwazylem ze to mk3...to nic nie zrobisz niestety...luke320 pisze:Test zegarów w mk3 ??