Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
phanteon, przeciez jaja sobie cały czas robię. Choć akurat przod jest brzydki i wole golfa. Z uwagi na to, ze mozna przełożyć nie ma problemu.
Wlasnie najstarsza ma 16 lat. B3 ma najmłodsze lat 21. 5 różnicy szału nie ma a wyglada lepiej bo klasycznie tak w ogole to chyba nikt normalny na powaznie by nie pisał tego co ja, ze lepiej b3. Lepiej to co bardziej komfortowe i wypasione. Czyli BMW. Pozdrawiam
Borowka za 20 koła to raczej koło i gwint. Na powietrze siana nie styknie bo ładne po 15 są...
Idąc tropem, nowsze lepsze to scenic 04-09 jest lepszy bo nowszy a tak na prawdę to ma dwie zalety, cenę i szerokość wnętrza.
Wlasnie najstarsza ma 16 lat. B3 ma najmłodsze lat 21. 5 różnicy szału nie ma a wyglada lepiej bo klasycznie tak w ogole to chyba nikt normalny na powaznie by nie pisał tego co ja, ze lepiej b3. Lepiej to co bardziej komfortowe i wypasione. Czyli BMW. Pozdrawiam
Borowka za 20 koła to raczej koło i gwint. Na powietrze siana nie styknie bo ładne po 15 są...
Idąc tropem, nowsze lepsze to scenic 04-09 jest lepszy bo nowszy a tak na prawdę to ma dwie zalety, cenę i szerokość wnętrza.
Re: Odp: Kącik posiadaczy variantów
Z której strony? Jak dla mnie to tylko staro, do klasycznego brakuje jeszcze minimum dekady i wielu prostych kresek w kształcie budy.truckman pisze:phanteon wyglada lepiej bo klasycznie
Wysłane z mojego GT-I9070
feniks, klasyczniej miało byc autokorekta w telefonie. Mi bardziej podobają się auta kanciate i tyle. Ile osób tyle opinii. Nikt nikogo nie zmusza do zakupu danego auta( wiadomo sa jakies widełki cenowe) także, co jak co ale nie wmowicie mi, ze b3 jest wujowe, bo to samo mozna powiedziec o kazdym aucie. Jest fajnym autem i mi się bardzo podoba. Czy wolałbym Passata B7? Oczywiście, ze tak. Jednak B5FL juz w roli Scenica, jako drugie auto na traski. Bezpłciowe auto do jazdy i tyle. Brudny na zwykłej 16txe, dający komfort i pewność.
Kolejny raz podkreślam, ze moje posty o Borkach są żartobliwe.
Kolejny raz podkreślam, ze moje posty o Borkach są żartobliwe.
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
truckman, parę dni temu widziałem podobnego strucla, ale z ładniejszą klapą aż Ci fotkę zrobiłem (niestety tylko kalkulator miałem pod ręką):
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Jak dla mnie obsłużył już ze dwie budowy domu jako osiołek roboczy.truckman pisze:BLIND, piękny! klasyk!
I to jest w nim piękne. Budowę zrobisz, dzieci do szkoły zawieziesz, na wczasy tez poleci.
A potem trafi do kogoś kto go rzuci na glebe wrzuci felgę i parę pucharów ze zlotów przywiezie
4motion