Są jakieś ciekawe fanty? bo na mk2 się nie znam

Moderator: VIP
zostaw T4! zakładaj pompkę i przetestuj ją jadąc do Krakowabarto125 pisze:Kupiłem pompę z landy, w końcu to będzie jakoś jeździło, może uda się przekroczyć Vmax 130 km/h
W weekend tata wyjeżdża, to pogrzebię mu przy pompie przy transporterze
to nic! Zalej go olejem rzepakowym wyjdzie taniej i na pewno dotrzesz do nasbarto125 pisze:Gdyby to było z 200 km w jedną stronę, to chętnie, ale na 500 to mnie nie stać, bym musiał cały bak zalać, jak nie lepiej ;p
O kurde, ładne rarytaski byłyinż. Mk2_marcin pisze:coś dla ciebie przy okazji http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=3&t=188590" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto będzie sprofanowane, bo do jazdy do pracy i po lesie.inż. Mk2_marcin pisze:Auto jako dupo-wóz czy też będą ostre mody?![]()
Powiem Ci, że lakier z zewnątrz jest w fajnym stanie. Wiadomo, że jest ogrom hologramów i rysek, ale to wszystko do ogarnięcia, szczególnie, że sobie niedawno kupiłem polerkę rotacyjną plus wszystko co potrzebneinż. Mk2_marcin pisze:lakier lakier do odnowy
Konserwacja za droga chyba, trzeba będzie odpuścić. Środek wyczyściłem poza praniem podłogi i foteli. Ogólnie trochę wali ze środka, ale może to jeszcze przez wilgoć w bagażniku. Koszta tnę, bo tak to jest przy dwóch autach. Jedynie bym mechanikę zrobił, licznik naprawił i może fotel zmienił, bo jest wysiedzianyinż. Mk2_marcin pisze:+ konserwacja podwozia+ wybebeszyć środek i zaglądać co tam się dzieje.
to dupowozikPaviarotti pisze: Auto będzie sprofanowane, bo do jazdy do pracy i po lesie.
to działaj ale jak piszę sierpy bo jak już coś gryzie to za 2 zimy nie będziesz miał pół autaPaviarotti pisze: Powiem Ci, że lakier z zewnątrz jest w fajnym stanie. Wiadomo, że jest ogrom hologramów i rysek, ale to wszystko do ogarnięcia, szczególnie, że sobie niedawno kupiłem polerkę rotacyjną plus wszystko co potrzebne![]()
nie jest droga wystarczy ją uzupełnić są fajne do tego środki i można zrobić to samodzielnie tylko musisz mieć kanałPaviarotti pisze: Konserwacja za droga chyba, trzeba będzie odpuścić.
rozumiem że zapraszasz przyjadę z narzeczonąbarto125 pisze:Raz wlałem 10l rzepaku do połowy baku, to frytkami niemiłosiernie było czuć ;p
Wy wpadnijcie na Pałuki ;p
barto125 pisze:Przyjedź z Maxem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości