witam, kupilem taki zestaw.
zrobcie panowie jakis schemat wl/wyl postojowek w kierunkach, chodzi o to zeby byl wlacznik osobny w kabinie dodam ze postoje maja 5w . Beda lapki.
USA STYLE postoje na wlacznik w kabinie [antypolicyjny]
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
dodam, ze szukalem tematow dosc dlugo, nie znalazlem, prosze o rade/schemat
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem ale postojówkę podpinasz pod + do aku i z tego włącznik lutujesz
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Plus - osobiście brałbym ze świateł pozycyjnych przez dodatkowy włącznik w kabinie
Masa - dowolna
Przełącznik - dowolny.
Filozofii tu nie ma, podłączenie proste jak drut
Masa - dowolna
Przełącznik - dowolny.
Filozofii tu nie ma, podłączenie proste jak drut
ja napisze dokladniej bo to troche niesprecyzowane co koledzy pisza. najpierw musisz polozyc jeden/ dwa kable od komory do wnetrza (przepuszczasz przez jakis otwor) . dalej laczysz lampki z kablem (najlepiej wszereg bo wygodniej zrobic) i w srodku do wlacznika. jesli chcesz wziac prad z aku to wtedy drugi kabel od wlacznika do plusa aku, ale tego bym nie polecal. lepiej puscic jeden kabel od lampek do komory a plusa wez ze skrzynki bezpiecznikow . najlepiej z bezpiecznika klaksonu-lampki wlacza sie jedynie po przekreceniu stacyjki wiec nie musisz pamietac o wylaczaniu przy postoju
kupię do MK2:
zderzak wąski z chromami w stanie dowolnym (może być z rozbitka ) na dawcę chromów
grill ori chrom na pojedyncze światłą
zderzak wąski z chromami w stanie dowolnym (może być z rozbitka ) na dawcę chromów
grill ori chrom na pojedyncze światłą
pasuje elegancko ten zestaw, który kupiłeś czy słabo? masz halogeny czy zaślepki?