witam ! Mam problem z mechanizmem wycieraczek a mianowicie chodzą tylko na 1 biegu (wolnym) niezależnie od położenia manetki... podejrzewam że manetka do wymiany ale może mieliście styczność z tym problemem i coś doradzicie ?
MK4 - CZĘŚCI BLACHARSKIE / MECHANICZNE ->>> PW lub 723 846 438<<<-
U mnie wajcha działa z trybami szybkości pracy, ale ten przełącznik co jest na manetce to do czego służy w sumie? Instrukcja mówi, że ustawia się nią prędkość a nie zauważam różnicy żadnej. To do przedniej czy tylnej czy do obu jednocześnie powinno działać?
nie tyle prędkość co długość przerwy pomiędzy cyklami - działa tylko w pierwszym położeniu manetki i dotyczy wycieraczek przednich, nie dotyczy aut z czujnikiem deszczu
ok wsio gra, dowaliłem wd40, pochodziły troche wycieraczki (ok.4 min) pod natryskiem i rozruszało się. a myślałem że może silniczek kończy swój żywot. dobrze że po problemie bo w obecną pogode byłaby lipa
no w A4 też miałem styczność z pękniętym mechanizmem. Grunt że problem się rozwiązał bez zabaw i chodzi wszystko jak należy. teraz lato idzie to chyba trzeba tył zaślepić żeby tylni silniczek po długim czasie słonecznym nie powiedział KONIEC