Jaka marka opon letnich
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
wie ktoś gdzie kupię w miarę dobrej cenie dunlopy sp sport 01 195/65/R15 NOWE w miare z dobrym rocznikiem produkcji, bo to już starszy model jest na oponeo jeszcze mają tylko z indeksem V za 240zł sztuka chyba ale po co mi z V przypłacać za piętnastkę nie do tego ma służyć. wolał bym z mniejszym indeksem nie wiem nie mogę znaleźć, na allegro były do kupienia za 360zł dwie również z indeksem V ale rok proukcji 2010 trochę stare fakt że nie używane nie wiem
- Wojtek_1986
- Ma gadane
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
czesc.
musze kupic opony letnie, zdecydowałem sie na nankangi ns2 [205/50r17]. na roznych stronach z oponami oprocz indeksu predkosci przy nazwie jest napisane XL-co to oznacza?. acha wiecie może czy ns2 maja rant zabezpieczajacy felge?
musze kupic opony letnie, zdecydowałem sie na nankangi ns2 [205/50r17]. na roznych stronach z oponami oprocz indeksu predkosci przy nazwie jest napisane XL-co to oznacza?. acha wiecie może czy ns2 maja rant zabezpieczajacy felge?
Jaka marka opon letnich
wzmacniane boki - oznaczenie XL . Lepsze prowadzenie w zakretach. Jezdzilem i polecam
Jaka marka opon letnich
Mają rant, ale przy tej szerokości opony ochrona felgi zależała będzie od jej szerokości (od naciągu).Wojtek_1986 pisze:musze kupic opony letnie, zdecydowałem sie na nankangi ns2 [205/50r17]. na roznych stronach z oponami oprocz indeksu predkosci przy nazwie jest napisane XL-co to oznacza?. acha wiecie może czy ns2 maja rant zabezpieczajacy felge?
Mam NSII w tym rozmiarze dokładnie. Nie polecam. Na mokrym praktycznie zero trakcji, na 3. biegu gubię, o hamowaniu nie wspomnę. Na suchym ok. Za to bieżnika bardzo mało tracą.
Jaka marka opon letnich
co to wersji xl i narcie ochronnym, felgi potraktowane przez granitowe krawezniki we Francji. Sam ujezdzalem i naprawde ratuja felgi przed obtarciem.
-
- Ma gadane
Re: Jaka marka opon letnich
2010.... to już mieszanka gumowa na pewno trochę sparciała, ale jak jeszcze były źle magazynowane to kiszka.... sprawdzaj sobie w porównywarkach cen np. http://www.rezulteo-opony.pl/opony-dunl ... 5-91H-7909" onclick="window.open(this.href);return false; masz za dwie stówki w tym rozmiarze, a w innym droższe http://www.rezulteo-opony.pl/opony-dunl ... 5-91V-3596" onclick="window.open(this.href);return false; ja zawsze kupuje w necie opony i super dowózka i ok jest. niektóre sklepy mają wypisane dot.szewczi90 pisze:wie ktoś gdzie kupię w miarę dobrej cenie dunlopy sp sport 01 195/65/R15 NOWE w miare z dobrym rocznikiem produkcji, bo to już starszy model jest na oponeo jeszcze mają tylko z indeksem V za 240zł sztuka chyba ale po co mi z V przypłacać za piętnastkę nie do tego ma służyć. wolał bym z mniejszym indeksem nie wiem nie mogę znaleźć, na allegro były do kupienia za 360zł dwie również z indeksem V ale rok proukcji 2010 trochę stare fakt że nie używane nie wiem
Jaka marka opon letnich
a co Ty tak promujesz to rezulteo? Praktycznie w każdym poście wklejasz... dorabiasz sobie?drogowskaz pisze:2010.... to już mieszanka gumowa na pewno trochę sparciała, ale jak jeszcze były źle magazynowane to kiszka.... sprawdzaj sobie w porównywarkach cen np. http://www.rezulteo-opony.pl/opony-dunl" onclick="window.open(this.href);return false; ... 5-91H-7909 masz za dwie stówki w tym rozmiarze, a w innym droższe http://www.rezulteo-opony.pl/opony-dunl" onclick="window.open(this.href);return false; ... 5-91V-3596 ja zawsze kupuje w necie opony i super dowózka i ok jest. niektóre sklepy mają wypisane dot.
Jaka marka opon letnich
Witam co powiecie o tym modelu opon letnich Dunlop SP Sport Bluresponse potrzebuje w rozmiarze 205/55 R16 91 V?? warto je kupic? czy polecacie coś lepszego
Jaka marka opon letnich
Mialem w golfie dunlopa 205 55 16 na lato i powiem ze nie jest zle. Kupilem je z samochodem, model SP Sport 2000. Na obecne lato tez jest zostawiam
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Jaka marka opon letnich
kupiłem mojego golfa z letnimi "butami" Pirelli P7 cinturato 225/45/r17 i tu moje pytanie, czy ktoś miał już styczność z tymi gumami? bo trochę się waham czy ich nie opchnąć, a kupić continentale (miałem w poprzednim aucie i byłem baaardzo zadowolony)
Jaka marka opon letnich
Mój tata jeździ na Pirelli P7, tyle że rozmiar niżej 205/55/r16 i sobie chwali według mnie transakcja bez sensu
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Re: Jaka marka opon letnich
ale czy jeździ na P7 cinturato, bo z tego co wiem są to opony typu eco, a te "lubią" się ślizgaćm1chal_p pisze:Mój tata jeździ na Pirelli P7, tyle że rozmiar niżej 205/55/r16 i sobie chwali według mnie transakcja bez sensu
Jaka marka opon letnich
Rzeczywiście, jeździ na P7 Cinturato. Z tego co wyczytałem, są to twardsze gumy, dlatego przy gwałtownym ruszaniu mogą się uślizgnąć. Tata jeździ passatem B5FL 130KM, posiada ASR i dlatego do tej pory się nie uślizgnął