Radio off po wyjeciu kluczyka.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jak jest sterowane zasilanie radia? Czy idzie to jakos przez komputer czy moze nie?
Bo zalozylem nowe radio i po wyjeciu kluczyka odcina cale napiecie i kasuje wszystko, i nie wiem czy moge to jakos ominac czy musze prowadzic nowe przewody.
Dodam ze w planie jest rozbudowa audio, o dobry wzmacniacz bo wiec i tak kabelki beda ciagnal, plus zalozenie glosnikow w tylne drzwi.
Bo zalozylem nowe radio i po wyjeciu kluczyka odcina cale napiecie i kasuje wszystko, i nie wiem czy moge to jakos ominac czy musze prowadzic nowe przewody.
Dodam ze w planie jest rozbudowa audio, o dobry wzmacniacz bo wiec i tak kabelki beda ciagnal, plus zalozenie glosnikow w tylne drzwi.
Jak chcesz zeby radio trzymalo pamiec to zamien kabelki polacz czerwony z zoltym i odwortnie wtedy przy wyjeciu kluczyka radio bedzie trzymalo pamiec
Kupię: -nakładki na pedały audi TT,
Radio jest teraz podlaczone tak jak wczesniej bylo ori, tam jakos pamiec trzymalo...
Troche odbiegajac od tematu, mam maly dylemat:
Chce podswietlic klamki od srodka tylko nie wiem jakim kolorem. Czerwony tak jak konsola srodkowa czy niebieskim jak zegary. Co lepiej bedzie pasowalo?
Troche odbiegajac od tematu, mam maly dylemat:
Chce podswietlic klamki od srodka tylko nie wiem jakim kolorem. Czerwony tak jak konsola srodkowa czy niebieskim jak zegary. Co lepiej bedzie pasowalo?
Tak, ale to bylo oryginalne radio a chcesz to ominac podpinajac inne na przykladzie pioneer'a jak u mnie zmienione kabelki z wtyczki radia wszystko rozwiazuja
co do klamek to zdecydowanie poszedlbym za czerwonym, jak przyciski szyb i caly panel w czerwieni, jezeli wymienisz kratki nawiewu to tez beda w czerwieni
co do klamek to zdecydowanie poszedlbym za czerwonym, jak przyciski szyb i caly panel w czerwieni, jezeli wymienisz kratki nawiewu to tez beda w czerwieni
W sobote posprawdzam, co gdzie jaki prad plynie.
Ale miejsca z tylu na kable dali tyle, ze pol radia wystaje
Bedzie na czerwona z regulacja swiecenia jak sie uda.
Ale miejsca z tylu na kable dali tyle, ze pol radia wystaje
Bedzie na czerwona z regulacja swiecenia jak sie uda.
jezeli masz climatronic to umiesc radio nad nim wtedy te kable spokojnie upchniesz, a poleczka wyzej, zaloze sie ze telefon i tak napewno bedziesz wrzucal za galke biegow a jak manualny to nie wiem jak wyglada sytuacja, zdaje sobie sprawe, ze ciezko to tam upchnac
Re: Radio off po wyjeciu kluczyka.
Dokladnie... manualna klima... nad radiem mam zmieniarke cd ale chce ja wyjac i wlozyc normalna kieszen bo za galke moj fon nie bardzo sie miesci
Poza tym kto teraz zwyklych audio slucha...
Tapniete z Note II
Poza tym kto teraz zwyklych audio slucha...
Tapniete z Note II
zmieniarkę zawsze możesz wepchnąć do schowka lub pociągnąć kabel i do bagażnika - lewa strona
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: Radio off po wyjeciu kluczyka.
Mozna tak zrobic ale chyba tylko dla fun'u. Mam radio z USB i narazie mi wystarcza.
Ewentualnie nie wiem czy istnieje mozliwosc zamienienia radia z klima...
Tapniete z Note II
Ewentualnie nie wiem czy istnieje mozliwosc zamienienia radia z klima...
Tapniete z Note II