Wygłuszenie maski/podbitka.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jakiś czas temu gryzoń mi zrobił duży otwór w macie wygłuszającej maskę. Teraz chce sobie założyć lepszą i mam pytania odnośnie tego co zamierzam.
1. Czy jest różnica w wygłuszeniu maski pomiędzy dieslem a benzyną?
2. Czy te spinki mocujące matę są jednorazowe?
2. Czy te spinki mocujące matę są jednorazowe?
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Wygłuszenie maski/podbitka.
raczej nie.hajduk92 pisze:.
nie, ale lubia pekac na potegę takze od razu zaopatrz sie na zapas w ASO.hajduk92 pisze:2. Czy te spinki mocujące matę są jednorazowe?
nie ma roznicy miedzy dieslem a benzyna, spinki da sie spokojnie wycagnac zeby zadna nie pekła.
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
Dzięki za pomoc. Matę już kupiłem. Czekam tylko na spinki, bo wolałem z przezorności zamówić kilka sztuk co by potem drutem nie wiązać jak któreś popękają
na spinki trzeba mieć sposób, wymieniałem maskę u siebie i zanim nauczyłem się je wypinać niestety pare sztuk połamałem
kupie xenon
sprzedam bre na maske MK4 założoną 1 raz
mój BLACK GENERATION http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533148
sprzedam bre na maske MK4 założoną 1 raz
mój BLACK GENERATION http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533148
Re: Wygłuszenie maski/podbitka.
Niby nie ma. Jednak ta mata, którą kupiłem niby ma takie same oznaczenia ale jest bardziej cienka od tej, którą miałem fabrycznie w dieslu. Niestety różnicy jeżeli chodzi o hałas to nie zauważyłem. Jedynie estetyka się poprawiłaCRS200 pisze:nie ma roznicy miedzy dieslem a benzyna, spinki da sie spokojnie wycagnac zeby zadna nie pekła.
Jeżeli chodzi o te spinki tu dają się zdjąć bez problemu. Trzeba to robić delikatnie. Niepotrzebnie wydałem kasę, aby zrobić zapas
Jest możliwość kupienia nowej maty? Bo szukam i wszędzie są takie zasyfione lub porwane.