Gałka zmiany biegów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Gałka zmiany biegów
Witam
Nie mam na galce zmiany biegow tej plakietki z rozpiska biegow, wiec chcialem dokupic bo tak troche brzydko wyglada, ale pojawia sie problem... w serwisie powiedzieli ze samej plakietki dokupic sie nie da, plakietka dostepna tylko z galka i mieszkiem a to kosztuje ponad 200 zl mozecie koledzy podpowiedziec czy np taki zamiennik bedzie ok? http://allegro.pl/galka-mieszek-oslona- ... 86529.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie mam na galce zmiany biegow tej plakietki z rozpiska biegow, wiec chcialem dokupic bo tak troche brzydko wyglada, ale pojawia sie problem... w serwisie powiedzieli ze samej plakietki dokupic sie nie da, plakietka dostepna tylko z galka i mieszkiem a to kosztuje ponad 200 zl mozecie koledzy podpowiedziec czy np taki zamiennik bedzie ok? http://allegro.pl/galka-mieszek-oslona- ... 86529.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VWGolf.pl Killer
Gałka zmiany biegów
tak podejdzie tylko zmierz sobie średnice otworu gałki bo są dwa rodzaje tak jak podaje sprzedawca!
Re: Gałka zmiany biegów
A czy da rade do tej galki zalozyc mieszek ten ktory mam? Bo moj jest skorzany w bdb stanie a ten to zapewne jakis szit
Gałka zmiany biegów
Da rade bez problemu, trzeba będzie zsunąć taki plastik z ząbkami, który trzyma mieszek od góry. Wymienić go i znowu wcisnąć plastik, żeby mieszek się trzymał
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Gałka zmiany biegów
Tez nad tym myslalem bo w ori galce wyglada na to ze jest wciskana ale ciekawe jak jest w tym zamienniku...
Daj sobie spokój z zamiennikiem, jest tyle ładnych gałek że szkoda pakować się w plastikowy zamiennik. Masz cienki drążek więc nic cię nie ogranicza oprócz własnej wyobraźni. Wyceluj w coś z palety audi lub nowszych VW zapłacisz może z 80pln i masz ciekawą galę z skórze, a to zupełnie inne uczucie przy dotykaniu niż dotykając chropowatego plastiku.lg1984 pisze:Tez nad tym myslalem bo w ori galce wyglada na to ze jest wciskana ale ciekawe jak jest w tym zamienniku...
Z audi trzeba lekko dopasować mieszek. Zobacz w moim temacie jaką mam u siebie.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Gałka zmiany biegów
Na 23mm czyli na ten grubszy
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
Gałka zmiany biegów
Ja mam ze skody superb - wygląda świetnie i pasuje bez przeróbek. A do tego sa dostępne w dobrych cenach.
Gałka zmiany biegów
Na cienki drążek to jest opór gałek, na gruby bez rzeźby nie podjedzie.mosfet pisze:Ja mam ze skody superb - wygląda świetnie i pasuje bez przeróbek. A do tego sa dostępne w dobrych cenach.