YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
MK4 Airride, ZIELONE CANDY na kołach str. 68
Jak popatrzy na felgi i zobaczy inny rozstaw to pewnie odpuści, bo nie zczai kwestii.
- darrrrekdaro
- edismd.
spy foto jednego koła bo narazie tyle zrobione i póki co nie zapowiada sie na koniec ;P
pozatym dzis zobaczylem foty moich poprzednich felg u nowego właściciela z zachodu
flaszke też juz oje*bały
właściciel juz zdążył polakierować pod vento
łezka sie w oku zakreciła, pamietam jak je kupiłem to spać nie mogłem z zachwytu
http://www.clutchkick.net/2013/11/golde ... t-sundown/" onclick="window.open(this.href);return false; btw tutaj strona tego vento
pozatym dzis zobaczylem foty moich poprzednich felg u nowego właściciela z zachodu
flaszke też juz oje*bały
właściciel juz zdążył polakierować pod vento
łezka sie w oku zakreciła, pamietam jak je kupiłem to spać nie mogłem z zachwytu
http://www.clutchkick.net/2013/11/golde ... t-sundown/" onclick="window.open(this.href);return false; btw tutaj strona tego vento
Mój Golf tutaj
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
U nowego właściciela też gustownie leżą. Ale ja nie mogę się doczekać jak nowe kółka będą leżały na czwórce
- darrrrekdaro
- edismd.
wlasnie ja tez nie. plan byl skonczyc to do piątku ale okazalo sie ze musze spolerować 4 koła znajomego ( w ogole dziwna sytuacja ale nie wazne ) no i swoje siłą rzeczy odlozylem na bok .. cierpliwości xD.
aha, srubki zostają oryginalne ale wypolerowane po całości. niestety srubki od znajomego są w tak tragicznym stanie ze jedynie ponowne chromowanie je ratuje;/.
aha, srubki zostają oryginalne ale wypolerowane po całości. niestety srubki od znajomego są w tak tragicznym stanie ze jedynie ponowne chromowanie je ratuje;/.
Mój Golf tutaj
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Re: MK4 Airride, ZIELONE CANDY na kołach str. 68
To są ori śrubki? Wygląda jak z obi ogarniete kolo ładnie balans bieli popraw :-D
Wysłano z mojego MFD przy pomocy pdc
Wysłano z mojego MFD przy pomocy pdc
Re: Odp: MK4 Airride, ZIELONE CANDY na kołach str. 68
te srubki lepiej by wygladaly jakby rotor byl skrecony na zewnatrz. ogolem kolo mogloby ciekawie wygladac, ale jednak straci jeden ze swoich urokow - szerokosci
Wysłane z mojego pegazusa
Wysłane z mojego pegazusa
- darrrrekdaro
- edismd.
dopiero teraz ogarnałem troche wolnego czasu wiec felgi posklejane, poskrecane, wymyte, opony założone. oczywiście jestem mega zadowolony z efektu koncowego. chyba jutro bede wrzucał na auto
Mój Golf tutaj
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
MK4 Airride, 18"9j,10j FELGI SKOŃCZONE,opony założone str.70
Zayebiście to wygląda a co dopiero na aucie zakładaj jutro
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
No feleczki PIĘKNIE wyszły - dawaj na auto - dawaj foto sesje -
zupełnie się nie dziwię, bo jest mistrz!darrrrekdaro pisze: jestem mega zadowolony
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
fajny pomysł z tym napisem w środku ;d koła w tym kolorze super wglądają ;p czekam na spasowanie i na foto ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4